Sepsi OSK se alătură campaniei umanitare pentru ajutorarea lui Mihai Lucian Corbu, tânărul în vârstă de 30 de ani diagnosticat cu tumoare cerebrală severă.

Reprezentanții clubului din Sfântu Gheorghe au lansat un apel către iubitorii fotbalului, prin care îi roagă să susţină campania de strângere de fonduri, iar duminică, în ziua meciului cu Politehnica Iași, să facă donații în urnele amplasate la intrarea în Stadionul Municipal.

„Mihai Lucian Corbu, în vârstă de 30 de ani, a fost diagnosticat cu o tumoară pe creier. Șansa tânărului este la o clinică din Elveția, tratamentele însă sunt prea costisitoare raportat la puterile familiei (30.000 euro). Duminică la meciul Sepsi OSK – Politehnica Iași vor fi amplasate urne pentru donații la intrarea pe stadion”, au transmis reprezentanții Sepsi OSK.

Meciul din etapa a 24- a Ligii I de fotbal, dintre Sepsi OSK şi Poli Iaşi se joacă duminică, 9 februarie, de la ora 14:30.

Mihai a fost diagnosticat cu tumoare cerebrală severă, iar în vara anului 2017 medicii l-au operat şi au reuşit înlăturarea tumorii. A urmat o perioadă lungă şi dificilă în care tânărul a fost supus mai multor tratamente cu radioterapie şi chimioterapie, iar în 2018 a fost nevoit să renunţe la locul de muncă din cauza complicaţiilor.

Din nefericire, în data de 27 ianuarie 2020 tânărul a aflat că are recidivă tumorală, şi cel mai probabil va avea nevoie de o nouă operaţie în Elveţia, şi de un tratament extrem de costisitor: 30.000 de euro, o sumă pe care familia lui nu şi-o poate permite.

Cei care doresc să doneze pentru ca Mihai să se repună pe picioare şi să se poată bucura de viaţă ca orice tânăr aflat la început de drum, pot face donaţii și în conturile deschise la Banca Transilvania, pe numele CORBU MIHAI-LUCIAN:

EUR Cont curent-donatii RO69BTRLEURCRT00H4546501

RON Cont curent-donatii RO57BTRLRONCRT00H4546502

Articolul precedentTAM Sfântu Gheorghe caută profesioniști pentru un logo, o pagină web și grafică nouă
Articolul următorȘef nou la IPJ Covasna