Tabăra „Csipkés” de la Zăbala îi așteaptă pe tinerii din grupa de vârstă mai tânără, dornici de campare, cu un program diversificat.

Printre activitățile organizate de Școala Populară de Arte și Meserii din Sfântu Gheorghe, fiecare își va găsi activitatea preferată, deoarece tinerii sunt așteptați cu muzică, dans popular, dar și cu activități fotografice. Cadrele didactice ale școlii organizează și cursuri de vară și, în același timp, asigură pensiune completă la un preţ accesibil.

Directorul Școlii Populare de Arte și Meserii din Sfântu Gheorghe, Gáj Nándor, a subliniat: „Scopul nostru este acela de a oferi, pe lângă activități de recreere, și oportunități de învățare în afara școlii, în taberele noastre, cu ajutorul consilierilor de tabără bine pregătiți la un preț disponibil pentru cât mai multe familii”.

Tabere vocaţionale

Deși la unele evenimente, cum ar fi tabăra de teatru care are loc sub egida Teatrului Independent Osonó, toate locurile s-au ocupat, mai există posibilitatea de a participa la următoarele tipuri de activități:

În perioada 24-28 iunie, tabără de pian și instrumente cu claviatură, sub conducerea lui Szabó József, în perioada 1-6 iulie tabără de dansuri populare, sub conducerea lui István Ildikó, respectiv tabăra de fotografie pentru amatori, sub conducerea lui Szász Fábián József, eveniment ce se va desfășura în același interval de timp. Sub conducerea lui Nagy Adél, se vor desfășura, în perioada 8-13 iulie, activități de păstrare și de practicare a meșteșugurilor tradiționale (confecționare fetru, ridicare de iurtă), în perioada 19-24 august se va desfășura tabăra de desen, sub conducerea lui Bíró Melinda, iar în perioada 26-30 august va avea loc tabăra de muzică populară, respectiv de dans popular, sub conducerea lui Mihály Pál.

Tabăra de Jazz și Improvizație, care se va desfășura în perioada 5-10 august, la Comandău, va reprezenta un eveniment deosebit pentru muzicienii avansați. Mai multe informații despre eveniment sunt accesibile pe pagina de Facebook a evenimentului. Pentru a se interesa de locurile libere și pentru a comunica intenția de participare, puteţi să sunați la nr. de telefon 0267351560 sau scrieți pe adresa [email protected].

Articolul precedentÎncasări de peste 440.000 lei la Ștrandul din Sfântu Gheorghe în 2018
Articolul următorSepsi OSK a anunţat trei noi transferuri