Clubul Sepsi OSK se pregăteşte intens pentru noul sezon competiţional. După reunirea lotului din data de 10 iunie, sub comanda noii conduceri formate din antrenorul principal László Csaba şi secundul Ilyes Robert, echipa se pregăteşte de un cantonament în Austria.

Până atunci însă, conducerea clubului a anunţat trei noi nume de jucători care vin la Sfântu Gheorghe.

Este vorba de fundașul central croat Hrvoje Barisic (în vârstă de 28 ani), care ultima oară a evoluat pentru Zrinjski Mostar şi de mijlocașul olandez cu origini marocane Hilal Ben Moussa, în vârstă de 27 de ani, care ultima dată a jucat la FC Emmen în Olanda. Cei doi jucători au semnat contracte valabile pe un an, cu opţiune de prelungire pe încă unul.

Sepsi a a ajuns la un acord și cu fundașul central macedonean Risto Mitrevski, care a evoluat ultima oară pentru Hapoel Haifa în Israel. Jucătorul în vârstă de 27 de ani, a semnat un contract valabil pe doi ani cu clubul din Sfântu Gheorghe.

De asemenea, Sepsi OSK şi fundașul Sebastian Rudol au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale dintre cele două părţi.

În ceea ce priveşte informaţiile apărute în presa sportivă centrală, conform cărora jucătorul Andrei Sin va semn cu Dinamo, clubul Sepsi OSK precizează că jucătorul Andrei Sin a semnat, în data de 22 mai 2019, un contract valabil pe doi ani cu clubul din Sfântu Gheorghe. Conform contractului în cauză, jucătorul este obligat să respecte cu stricteţe programul, principiile şi regulile de antrenament. În caz contrar, clubul va lua măsurile care se impun.

 

Articolul precedentTabere de vară organizate de Consiliul Judeţean pentru copiii din judeţ
Articolul următorRestricţii de circulaţie pe strada Kós Károly, în zona centrală