Suporterii echipei Sepsi OSK lansează în data de 10 decembrie, înaintea meciului cu FC Botoșani, o campanie de ajutorare a Caselor de copii Sfântul Francisc din județul Harghita.

Donațiile vor putea fi făcute înaintea meciului, la intrările de pe Stadionul Municipal, însă voluntarii și suporterii echipei acceptă donații până pe data de 19 decembrie.

„Este vorba despre Casele de copii ale călugărului franciscan Böjte Csaba, din localitățile Zetea și Vărșag, județul Harghita. Așteptăm alimente de bază (făină, zahăr, ulei, conserve), produse de îngrijire personală (săpun, șampon, pastă de dinți), produse de curățenie sau rechizite (creioane, caiete, stilorui, pixuri), dar acceptăm și donații în bani”, a transmis reprezentantul galeriei oficiale Sepsi OSK, Nagy Lázár József.

Potrivit acestuia, o parte dintre sumele colectate vor fi donate unui tânăr din localitatea covăsneană Boroșneu Mare, Kádár Botond, care are nevoie urgent de operație, fiind diagnosticat cu o formă gravă de scolioză, care îi afectează funcționarea normală a plămânilor.

Pentru donații, cei interesați pot apela și la numărul de telefon 0753 202 634, persoana de contact Fazakas Edgár.

Articolul precedentCâinii comunitari de la Adăpostul din Câmpu Frumos, între nevoia de afecțiune și cea de tratament
Articolul următorFabrica Holzindustrie Schweighofer de la Reci, amendată de Poliţie pentru lemn ilegal