Un student din județul Covasna a fost prins de un echipaj al Poliției Locale Brașov, în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 03:00, după ce a vandalizat cinci mașini în centrul municipiului.

Când a fost depistat de echipajul poliției locale, tânărul în vârstă de 22 de ani, era urcat pe capota unei maşini, și încerca să spargă cu picioarele parbrizul. Studentul vandalizase alte patru maşini, distrugându-le stopurile şi oglinzile retrovizoare şi zgâriindu-le capotele.

„În timpul dialogului cu tânărul, agenţii au constatat că este în stare de ebrietate, prezentând halenă alcoolică. De asemenea, oamenii legii au constatat că D. T. reuşise să vandalizeze alte patru maşini parcate în aceeaşi zonă (în total trei cu număr de Bucureşti şi două înmatriculate în Braşov). La o simplă evaluare, s-a putut constata că maşinile prezentau plafoane şi capote înfundate şi lovite, stopuri sparte, antenă smulsă, oglindă retrovizoare spartă, bara de la un portbagaj smulsă şi abandonată pe maşină”, au declarat reprezentanții Poliției Locale Brașov.

Tânărul a fost predat poliţiştilor, iar pentru pagubele produse riscă închisoare de la 3 luni la 2 ani sau amendă.

Articolul precedentAmenzi de aproape 200.000 lei aplicate de Garda de Mediu Covasna în primele 3 luni ale anului
Articolul următorCreșterea calității sistemului de sănătate din mediul rural este o prioritate pentru CJ Covasna