hartă gastro-turistică

14 restaurante din Sfântu Gheorghe s-au înscris în proiectul lansat de Asociaţia de Dezvoltare a Turismului în judeţul Covasna pentru a fi parte din prima hartă gastro-turistică din judeţ.

Asociaţia pentru Dezvoltarea Turismului va lansa harta până la sfârşitul acestui an, iar în ea se vor regăsi ofertele gastronomice ale localurilor şi restaurantelor din zonă.

Iniţiativa face parte din proiectele autorităţilor judeţene de a veni în sprijinul turiştilor, dar şi a întreprinzătorilor locali.

„Pentru început, 14 restaurante vor fi incluse în această hartă. Deja au fost făcute fotografiile cu mâncărurile pe care ei le oferă. Noi am cerut ca fiecare să propună o mâncare, care să poată fi găsită la orice oră în restaurantul respectiv. Să fie o mâncare bună, cu care se laudă că este poate cea mai bună din oraş. Eu sper ca în câteva săptămâni să putem lansa această hartă gastro-turistică, oricum sigur se va întâmpla până la sfârşitul anului”, a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Covasna, Grüman Róbert.

El a mai menţionat că informaţiile vor fi actualizate periodic şi vor putea fi incluse şi alte localuri interesate să se promoveze prin intermediul acestei hărţi, care va putea fi găsită la Biroul de informare turistică şi va putea fi accesată şi online.

 

Articolul precedent6000 de lei strânși în urma acțiunii „Pedalează pentru un scop bun!”
Articolul următorConcurs de sărituri peste obstacole lângă Sfântu Gheorghe