Municipiul Sfântu Gheorghe se alătură pentru al unsprezecelea an consecutiv mișcării mondiale „Ora Pământului”. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, în intervalul 20:30 – 21:30.

Timp de o oră, iluminatul public în Piața Libertății va fi oprit, iar membri ai Asociației de Tineret „Ecou” și ai corului național „Cantus Mundi” vor interpreta cântece în limbile română și maghiară.

„Te invităm să te alături sutelor de copii din corurile Cantus Mundi și să cântăm împreună pentru Ora Pământului. Vom cânta atât cântece cunoscute de către coriștii de toate vârstele, piese internaționale, cât și melodii folk, apreciate de publicul larg”, au transmis organizatorii.

Ora Pământului este un eveniment internațional, organizat anual începând din 2007, în ultima sâmbătă a lunii martie, și are ca scop sensibilizarea populației față de problema dioxidului de carbon emis în atmosferă la producerea energiei electrice.

În prezent, comunitatea de susţinători ai acestui demers a atins peste 2 miliarde de oameni, în peste 7.000 de oraşe, din peste 180 de ţări.

Articolul precedentPercheziţii în Covasna şi alte trei judeţe la persoane bănuite de evaziune fiscală
Articolul următorGospodarii din Sfântu Gheorghe afectați de pesta porcină au fost despăgubiți