Conducerea clubului Sepsi OSK a ajuns joi la un acord pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractului cu antrenorul Eugen Neagoe.

Anunţul a fost făcut într-o conferinţă de presă de către patronul echipei, Diószegi László, alături de fostul tehnician al echipei.

„Este o zi foarte grea pentru noi, fiindcă domnul Neagoe a realizat un lucru extraordinar de mare: a dus echipa în play-off. Vreau să-i mulţumesc pentru tot ce a făcut pentru clubul nostru împreună cu tot staful şi cred că va rămâne în inima noastră. Vreau să rămânem prieteni şi vreau să-i urez baftă în continuare”, a spus Diószegi László.

La rândul său, Eugen Neagoe a declarat că nu are ce să-şi reproşeze după perioada petrecută la Sfântu Gheorghe, unde a avut rezultate istorice cu o echipă aflată abia în primele două sezoane în Liga 1.

„Cred că am reuşit lucruri extraordinare împreună”

„În viaţa noastră, cea a antrenorilor, sunt şi momente de genul acesta, nu sunt plăcute, dar asta este situaţia. Cred că am reuşit lucruri extraordinare împreună, echipa a crescut în fiecare an. Vreau să le mulţumesc şi suporterilor, care au fost întotdeauna alături de echipă, chiar dacă au fost şi meciuri în care au plecat supăraţi de la stadion. Până la urmă fotbalul este un sport, sunt şi momente mai delicate, mai şi pierzi jocuri. Dar cred că sunt foarte mândri de rezultatele avute de această echipă”, a spus Neagoe.

Întrebat fiind despre o eventuală clauză de reziliere, Neagoe a spus că despărţirea a fost pe cale amiabilă, neexistând o asemenea clauză.

Cât despre o eventuală destinaţie pentru tehnician, acesta a declarat că deocamdată nu are nicio ofertă concretă de la altă echipă.

Totodată, clubul din Sfântu Gheorghe a încetat, de comun acord, raporturile contractuale și cu antrenorul secund Sebastian Moga, preparatorul fizic Marius Dima și antrenorul cu portarii Florentin Rădulescu.

În ultimele trei etape rămase din acest sezon, pe banca lui Sepsi OSK va sta antrenorul Marin Barbu, cel care este deja angajat al clubului ca antrenor al echipei de juniori U17,  şi care va asigura interimatul până la finalul sezonului.

 

Articolul precedentMuniţie neexplodată găsită la Estelnic şi Belani
Articolul următorFonduri nerambursabile pentru evenimente culturale și sportive de la Târgu Secuiesc