Clubul Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a anunţat marţi, într-o postare pe pagina de Facebook, că meciul de sâmbătă cu FCSB va fi meciul de retragere pentru fostul căpitan al echipei, Hadnagy Attila.

Ajuns la vârsta de aproape 39 de ani, simbolul fotbalului covăsnean a fost numit recent în funcţia de director general al clubului din Sfântu Gheorghe, astfel că meciul de retragere vine oarecum normal.

Attila Hadnagy s-a născut pe 8 septembrie 1980 la Sfântu Gheorghe. A debutat în 1998 ca jucător al formației Oltul Sfântu Gheorghe, unde a jucat până în 2004. Apoi a semnat un contract de trei sezoane cu Petrolul Ploiești, echipă aflată în Liga a II-a. În vara lui 2006, au existat oferte pentru el din partea unor cluburi din Liga I, dar auzind că FC Brașov este interesată de el, s-a decis să joace pentru ei în Liga a II-a.

În sezonul 2007-2008, Hadnagy a fost golgheterul diviziei secunde, reușind să promoveze cu formația brașoveană în prima divizie. A debutat în Liga I la data de 26 iulie 2008, într-un meci câștigat împotriva Unirii Urziceni cu scorul de 1-0. A rămas la stegari până în 2012, când a devenit liber de contract, interval în care a strâns 106 meciuri și a marcat 10 goluri în Liga I pentru FC Brașov.

La începutul lui 2013, a semnat un contract de 6 luni cu FC Botoșani, pe care a ajutat-o să promoveze, în premieră, în Liga I, marcând 5 goluri în 9 meciuri disputate în eșalonul secund. După promovare, Hadnagy și-a reînnoit contractul cu clubul botoșănean, unde a jucat în total 92 de meciuri, marcând 28 de goluri.

S-a întors la Sfântu Gheorghe în 2016, când Sepsi OSK era în Liga a II-a. A fost golgheterul Ligii secunde în anul în care Sepsi a obţinut o promovare istorică în Liga 1, după care la revenirea în primul eşalon a jucat destul de puţin.

Pentru Sepsi OSK a marcat 33 de goluri în 63 de partide.

Articolul precedentDupă ghivecele cu flori și corpurile de iluminat, mai mulți puieți au fost vandalizați în stațiunea Covasna
Articolul următorRâul Negru a depășit cota de atenție în zona localității Reci. Nivelul Oltul este în creştere