Sepsi OSK a pierdut greu duminică seara meciul cu campioana sezonului trecut, CFR Cluj.

Oaspeţii s-au impus cu 2-1 şi au terminat turul campionatului regulat pe primul loc. Victoria campioanei a venit când clujenii se aflau deja în „10” şi a fost adusă de Ciprian Deac, printr-o lovitură de pedeapsă.

Campioana a deschis repede scorul, în minutul 14, însă din acel moment Sepsi a avut cele mai mari ocazii ale partidei. Echipa antrenată de Eugen Neagoe a trecut de câteva ori pe lângă egalare, dar aceasta a venit abia spre final, reuşita purtând semnătura internaţionalului U21, Florin Ştefan, după ce fundaşii CFR-ului l-au mascat pe Arlauskis, care nu a văzut un şut care în mod normal trebuia parat fără probleme.

Chiar şi cu un om mai puţin, campioana nu a cedat şi a obţinut victoria chiar în ultimele minute ale partidei. Andrei Mureşan a obţinut un penalty, iar Deac a înscris fără probleme de la punctul cu var.

În urma meciului, CFR ocupă primul loc în Liga 1, cu 26 de puncte, două mai multe decât principala contracanditată, FCSB. Sepsi termină turul pe primul loc de play out, 7, cu 19 puncte.

Antrenorul Eugen Neagoe acuză arbitrajul de la meciul cu CFR Cluj

Antrenorul lui Sepsi OSK, Eugen Neagoe, a ieșit la atac după înfrângerea cu CFR Cluj din prelungiri, scor 1-2. Fără să-i reproșeze o fază anume, tehnicianul covăsnenilor l-a taxat pe arbitrul Andrei Chivulete, despre care spune că a avut o manieră ciudată de a conduce meciul.

„Sunt foarte supărat, am mai multe motive. N-aș vrea să vorbesc, ca să spun prostii. Am făcut un joc bun, în afara celor două cornere. Felicit băieții, e foarte dureros să pierzi așa cum am făcut-o noi. Asta e situația, n-am reușit să înscriem golul 2 când am avut ocazia. A văzut toată lumea ce s-a întâmplat pe teren. Și eu muncesc, stau de dimineața până seara. Nu sunt tratat așa cum e normal. N-am avut niciun penalty în 13 etape, singura echipă. Muncesc și eu, chiar dacă e frig, cald sau îngheț. Ar trebui să fim mai respectați mai mult, pentru că am dovedit respect față de toată lumea. N-am vorbit urât cu nimeni, mi-am spus doar părerea la finalul jocului. Același arbitru, Chivulete, a fost și la meciul CFR pierdut sezonul trecut când a văzut de la 60 de metri că o minge a trecut linia porții”, a zis Eugen Neagoe la Look TV.

„Cred că a fost penalty, l-am pierdut din marcaj și am fost nevoit să faultez. A fost o neatenție a noastră. După aspectul jocului eu cred că nu meritam să pierdem. Am dominat CFR-ul în multe momente”, a spus Gabriel Vașvari, mijlocașul lui Sepsi.

Articolul precedent„Caravana Tricolorului” a ajuns duminică la Sfântu Gheorghe
Articolul următorRenovarea străzilor din Sfântu Gheorghe se apropie de sfârșit. Pentru acest an…