Casa de Cultură Kónya Ádam din Sfântu Gheorghe a început pregătirile pentru cel de-al 4-lea concert din stagiunea de „Concerte Lecții”, care va avea loc în data de 21 februarie, între 10:00 – 12:00, la Teatrul „Tamási Áron”.

Potrivit organizatorilor, în cadrul marelui concert al Orchestrei de Cameră Ciuc, spectatorii vor putea asculta opera „Petrică și lupul” a lui Sergei Prokofiev. Publicul va fi călăuzit prin povestea operei muzicale a lui Adorján Csaba, care va juca rolul de narator.

„Prokofiev a scris basmul simfonic „Petrică și lupul” pentru narator și orchestră simfonică în anul 1936. Opera muzicală destinată în primul rând copiilor are, pe lângă divertismentul pentru copii, și un caracter educațional, scopul acestuia fiind familiarizarea publicului cu diferite instrumente muzicale prin faptul că personajele poveștii sunt caracterizate de câte un instrument musical”, transmit reprezentanții Casei de Cultură Kónya Ádam.

Pentru sezonul de concerte simfonice se pot cumpăra abonamente, la prețul de 130 lei, iar cu reducere, spectatorii vor plăti 70 lei.

Pentru concertele seriei de evenimente pot fi achiziționate bilete la prețul întreg de 30 lei, sau  15 lei cele cu reducere, iar biletul de intrare pentru stagiunea de „Concerte-lecții” va costa 6 lei.

Biletele și abonamentele se pot procura de la Biroul de Organizare Evenimente Culturale cu sediul în Piața Libertății, nr. 1., de luni până joi, între orele 9:00-16:00, și vineri între orele 9:00 și 13:00.

Articolul precedentAfaceristul Ștefan Mandachi, inițiatorul mișcării #șîeu, deschide un Fast-Food la Sfântu Gheorghe. ”Vor fi străini acolo, ca să știe nebunii cu gândire feudală”
Articolul următorRezultate Loto 6/49, duminică, 2 februarie