Primăria municipiului Sfântu Gheorghe și Casa de Cultură Kónya Ádám organizează o nouă ediție a Târgului de Crăciun.

Comercianți de cărți, meşteşugari, artizani, mici producători, dar și unități de alimentație publică cu o suprafață mai mică de 3 mp, toți sunt așteptați să se înscrie, până pe data de 16 noiembrie, la ediția din acest an a Târgului de Crăciun, care se va desfășura în perioada 14-24 decembrie, în Piața centrală a municipiului Sfântu Gheorghe.

La fel ca în anii precedenți, Casa de Cultură Konia Ádám va organiza o licitație pentru închirierea standurilor care vor fi puse la dispoziția comercianților. Potrivit organizatorilor, în acest an vor fi puse la dispoziție patru spații pentru comercializarea kürtőskalács-ului și langoș-ului; câte două spații pentru street food și băuturi (vin fiert, ceai) și un spațiu pentru standul cu mâncăruri tradiționale.

Înscrierile la Târgul de Crăciun din acest an se pot face fie prin e-mail, la adresa: [email protected], sau personal, la Biroul de Organizare Evenimente Culturale, din Piața Libertății, nr. 1, zilnic, între orele 10:00 și 15:00. De asemenea, comercianții vor putea depune ofertele pentru închirierea standurilor, în plicuri sigilate, la sediul Casei de Cultură Kónya Ádám din Sfântu Gheorghe, str. Kossuth Lajos, nr. 13.

Termenul limită atât pentru înscrierea participanților, cât și pentru depunerea ofertelor este 16 noiembrie.

Regulamentul de participare și formularele de înscriere pot fi accesate pe site-ul www.kultur.ro.

Sursa foto: Vargyasi Levente

Articolul precedentCârnat uriaș de 10 metri și mic dejun din 600 de ouă, la Parada cârnaților de la Sfântu Gheorghe
Articolul următorEvenimente culturale dedicate Centenarului Marii Uniri, în weekend, la Vâlcele