Patinoarul artificial, construit lângă Arena Sepsi de la ieşirea din Sfântu Gheorghe spre Miercurea Ciuc, se va deschide publicului la sfârșitul săptămânii viitoare.

Patinajul pentru public va începe vineri, 5 octombrie. În fiecare săptămână, în zilele de miercuri și vineri acesta va fi deschis publicului larg timp de două ore, în intervalul 19:30 – 21:30, iar în weekend între orele 11:00 – 13:00 și 19:00 – 21:00.

„În timp ce afară toamna își face simțită prezența, în spațiul închis ce găzduiește patinoarul de la Arena Sepsi temperatura atinge 8 grade răcoroase, iar gheața deja e în peisaj”, transmit reprezentanții SepsiRekreativ, firma care administrează bazele de sport și agrement din Sfântu Gheorghe.

Prețurile variază între 6 și 19 lei

Prețul biletelor de intrare la patinoarul acoperit de lângă Arena Sepsi este de 6 lei, cu reducere pentru copii și pensionari, și de 9 lei în cazul celor fără reducere, iar pentru închirierea patinelor vom plăti cu 10 lei în plus.

Inaugurat în luna februarie a acestui an, patinoarul acoperit de lângă Arena Sepsi din Sfântu Gheorghe are 1.800 de metri pătraţi (60 lungime şi 30 lăţime), și este folosit atât pentru antrenamente cât şi pentru competiţii sportive naţionale.

Articolul precedentFost agent de la rutieră condamnat definitiv la 3 ani şi 6 luni de închisoare
Articolul următorDGASPC Covasna va da în folosință patru apartamente pentru medici