De azi, pârtia de schi din localitatea covăsneană Valea Mare se deschide publicului, iar pasionații sporturilor de iarnă vor avea la dispoziție un traseu practicabil de aproximativ 400 metri.

Inaugurată în 2016, pârtia dispune de instalație teleschi și nocturnă, iar turiștii pot închiria de la bază și echipamente.

„Începând de luni, 30 decembrie, ne putem bucura împreună de magia zăpezii. Pârtia se prezintă satisfăcator și sperăm să avem parte și de mai multă zăpadă. În același timp, vă informăm că este pregătit pentru dumneavoastră și centrul de închiriere. Pe toată perioada vacanței programul este 09:00-20:00. Tarifele rămân neschimbate (…) Vă așteptăm la distracție!”, scriu administratorii pârtiei pe Facebook.

Tariful pentru o urcare este 4 lei pentru adulți, respectiv 3 lei pentru copiii cu vârste de până la 14 ani, iar cei interesați își pot achiziționa abonamente, valabile de luni până duminică, prețurile fiind de 80 lei pentru adulți și 60 lei pentru copii.

Cei care doresc să schieze și după lăsarea întunericului pot achiziționa abonamente pentru nocturnă, valabile între orele 17:00-20:00, prețul fiind 60 lei pentru adulți și 50 lei pentru copii.

foto și detalii: https://www.facebook.com/PARTIADESKIOPREA/

Imagine

Articolul precedent15 zile libere în 2020. 11 pică în timpul săptămânii
Articolul următorHoroscopul lunii ianuarie: Capricornii vor fi plini de energie