Prima lună a anului 2020 vine cu vești bune pentru toate zodiile,  începe o etapă nouă, iar cei mai favorizați vor fi Capricornii, care vor fi plini de energie în perioada următoare.

Berbec

Dacă în prima decadă a lunii ar trebui să vă calculați cu atenție pașii pentru a nu face erori și a produce pierderi financiare, următoarea perioadă vine cu altfel de energii, care deschid oportunități, aduc succes în carieră și oameni influenți care să vă asculte. Puteți face oferte interesante care să deschidă perspective atractive pentru zona profesiei. Este un moment foarte potrivit pentru cine încearcă să-și schimbe sfera de activitate, să găsească un nou loc de muncă ori să se remarce prin muncă, experiență și calificări.

Dragoste, carieră, sănătate și bani

Cu ce veți porni acum se poate stabiliza poziția în activitățile profesionale, dobândind legături importante și pe termen lung. Negocierile și contractele vor fi, de asemenea, proiectate pentru o perioadă lungă și se pot dovedi benefice și de succes.

Sentimental, lucrurile nu sunt chiar „roz”, pot apărea neînțelegeri și nu trebuie să puneți paie pe foc, ci să dați dovadă de calm când vine vorba de discuțiile cu persoana dragă.

Cei singuri sunt sfătuiți să nu se complice, orice aventură formată poate deveni dubioasă în scurt timp.

Taur

În primul rând vă puteți baza pe sprijinul persoanelor influente, lucru care vă va crește stima de sine. Atenșie însă, pentru că veți tinde să vă supraestimați capacitățile.

Dragoste, carieră, sănătate și bani

În familie, acasă, este necesar să aveți răbdare, să empatizați cu cei din jur. Învățați să cedați atunci când trebuie, să tolerați și să îi înțelegeți pe cei care vă stau aproape.

E posibil ca cei care formează cupluri neoficializate să considere relația învechită, plafonată și să își dorească altceva. Poate că merită totuși să încercați să o păstrați, eventual să luați o pauză pentru a vă reculege, pentru a contura noi planuri de viitor.

Nu exagerați cu alimentele, organismul nu o să reziste exceselor, iar dacă o stare de rău se ivește, faceți niște analize medicale.

Gemeni

Lucrurile se vor calma, se vor mai rezolva, astfel încât crește încrederea și speranța de mai bine. E o vreme când activitățile, comerțul și comunicarea se vor dezvolta cu mai mult succes, așa încât nu prea aveți timp de pierdut. Acceptați conexiuni noi în viața voastră și nu evitați noile proiecte creative! Competiția și rivalitatea nu sunt excluse, ceea ce poate complica relațiile cu asociații sau colaboratorii. În plus, va trebui să plătiți din datorii, taxe, rate, impozite, iar astea vor crește semnificativ costurile.

 

Dragoste, carieră, sănătate și bani

Starea psiho-emoțională poate fi instabilă, starea de spirit și dorințele vi se pot schimba spontan, lucru care va complica mai ales dialogurile cu cei dragi.

Este posibil ca iubiri din trecut, foste atașamente, să revină la viața voastră. Plus că în general, această perioadă poate fi interesantă pentru întâlniri neașteptate în excursii, cu oameni care vor adăuga varietate cursului obișnuit al vieții.

Sănătatea poate primi energii marțiene, iar asta s-ar traduce prin răniri. Pentru a evita aceste incidente neplăcute, gemenii sunt sfătuiți să fie atenți, mai ales dacă șofează.

Rac

Anul 2020 începe intens iar situația s-ar putea dovedi foarte bună pentru o comunicare constructivă, fie de afaceri, fie la nivel personal, pentru stabilirea de noi contacte și realizarea ideilor cuiva. Sprijinul partenerilor și eforturile comune pot aduce rezultate bune, atât în ​​activități profesionale, cât și în soluționarea problemelor de viață, așa încât chiar nu vă merge rău. Veți primi susținere, iar datorită partenerilor puteți extinde piața de desfacere dacă sunteți antreprenori, puteți rezolva multe probleme și puteți crea o bază bună pentru dezvoltarea viitoare a carierei.

Dragoste, carieră, sănătate și bani

Trebuie să vă păstrați independența, să nu vă bazați doar pe parteneri, deoarece tutela excesivă și sprijinul din partea acestora vă pot face dependenți, lucru periculos de altfel.

Acasă trebuie să acordați atenție celor dragi, copiilor în special, este necesar să aveți răbdare și să nu vă manifestați excesiv. Relaxați-vă, este necesar să acordați libertate celor de lângă voi.

Leu

Sunt posibile probleme în relații și în afaceri, și vor necesita mai mult timp și efort pentru rezolvare. Întâlnirile importante care pot avea loc în acest moment pot aduce progres în planurile și obiectivele voastre, vă vor obliga să acordați mai multă atenție detaliilor și să vă consolidați legăturile cu partenerii și superiorii.

Dragoste, carieră, sănătate și bani

Este posibil ca greșelile din trecut, obligațiile neîndeplinite, acordurile încălcate să conducă la proceduri serioase, chiar în fața organelor judecătorești. Este important să nu încălcați legea, chiar și în privința lucrurilor minore, deoarece situația se poate dovedi complicată și poate duce la probleme grave. Dacă veți da dovadă de prudență, hărnicie și acuratețe, veți putea depăși această perioadă fără pierderi. Astfel, până la sfârșitul lunii optimismul va crește și așteptați-vă la o ascensiune creativă.

Este o perioadă bună pentru rezolvarea divergențelor cu copiii dacă ele există. Bine ar fi să le explicați cu calm ce v-a deranjat în comportamentul lor, iar ei vor înțelege.

Afectiv, relațiile se vor dezvolta armonios, asta dacă nu cumva le veți strica singuri.

Fecioară

Veți putea consolida autoritatea, iar acest lucru va ajuta să vă puneți în aplicare ideile, să acționați după propria dorință și să vă atingeți obiectivele. Vor veni multe idei care vor ajuta la consolidarea situației financiare și veți reuși să atrageți parteneri sau sponsori.

Dragoste, carieră, sănătate și bani

Evenimente foarte importante se pot întâmpla și în viața copiilor sau a persoanelor iubite și veți avea suficiente motive pentru a fi mândri nu numai de realizările lor, ci și ale celor dragi.

Puteți sărbători în familie, puteți participa la nunți, la organizarea de activități recreative. Vă veți putea dovedi buni organizatori, astfel încât orice lucrare sub îndrumarea voastră se va face bine și la timp.

Poate în ultima săptămână a lunii ianuarie va mai scădea din energia care vă susține, în așa fel încât nu sunt recomandate călătoriile pentru că nu veți reuși să rezolvați mai nimic.

Medical, nu sunt excluse inflamații care pot afecta negativ starea pielii, pot duce la formarea țesutului adipos, a edemului. Una dintre cauze poate fi funcția hepatică slabă sau producția insuficientă a anumitor enzime.

Balanță

În prima parte a lui ianuarie, din cauza lipsei de energie veți avea nevoie de căldură și îngrijire la domiciliu, dar va trebui și să vă ocupați de treburile casei ori să rezolvați probleme complexe ale celor dragi, care vor conta pe sprijin. Stări emoționale de vulnerabilitate vor complica oarecum comunicarea și este posibil ca lucrurile oficiale să nu se dezvolte așa cum este planificat. Agresivitatea, iritarea și încăpățânarea pot crește, astfel încât va fi dificil să ajungeți la o înțelegere cu alții, la o soluție de compromis. În călătorii, situații imprevizibile și uneori periculoase pot fi de asemenea, așa că nu ar trebui să riscați.

Dragoste, carieră, sănătate și bani

În a doua jumătate a lunii veți deveni foarte creativi, veți simți vântul schimbărilor și de aceea veți oferi idei interesante și progresive care vor ajuta la extinderea capacităților profesionale, inclusiv la creșterea veniturilor. Transformările în curs de la locul de muncă vă vor obliga să vă gândiți mai serios la carieră și să luați decizii importante.

Acasă, tendințele pozitive vor stimula dorința de a fi înconjurați cu grijă de cei dragi și astfel, vă veți simți mai încrezători în lumea exterioară și veți acționa mai activ.

Scorpion

Primele zile vor veni cu o oarecare stare de disconfort, veți avea tendința de a provoca, a lupta, a vă lua la întrecere cu interlocutorii, așa încât comunicarea se poate dovedi un fiasco. Abia după ce vă războiți veți deveni mai prietenoși, mai calmi, va crește capacitatea de a convinge, iar ideile voastre îi vor impresiona pe ceilalți, astfel încât mulți vor dori să participe la planuri comune și să dezvolte împreună cu voi noi direcții strategice. Trebuie doar să vă bazați pe socotelile voastre și nu pe propunerile venite dinspre alții căci acelea nu vor fi viabile.

Dragoste, carieră, sănătate și bani

În domeniul sentimental, veți fi preocupați în special de impresia pe care o faceți asupra celorlalți, opiniile și părerile lor. Pentru voi va fi important să vorbiți nu doar cu alesul față-n față, ci și despre alesul vostru cu persoanele apropiate vouă. Prin urmare, este posibil ca atunci când alegeți pe cineva care să vă fie pereche, să nu vă mulțumiți doar cu sentimentele voastre ci să cereți acordul altora.

În familie se pot ivi probleme cu copiii, dar pe undeva o să fie și vina voastră că le-ați dat poate prea mult nas, i-ați răsfățat prea mult și le-ați permis prea multe. E cazul să schimbați tactica și metodele dea-i educa.

Săgetător

Vine o perioadă în care nu totul este în favoarea voastră, iar relațiile cu cei dragi pot fi deosebit de tensionate. Fiți atenți la ei și ascultați-i.

Dragoste, carieră, sănătate și bani

Cei aflați într-o relație neoficială ar dori s-o oficializeze ori să se întoarcă la una de mult apusă.

Medical, dacă ați făcut excese de sărbători și continuați să le faceți, ficatul, stomacul, organele interne se vor resimți. De asemenea, stare emoțională devine instabilă, iar din această cauză, dar și pentru că nu știți să țineți nervii în frâu, riscați să ca unele situații deja tensionate să se agraveze și să-i faceți și pe alții nervoși.

Profesional, nu sunteți interesați de vreo avansare, pentru că asta ar însemna sarcini în plus pe care nu sunteți acum capabili să vi le asumați. Iar dacă aveți voi afaceri în parteneriat, atenție la relația cu asociații! Se pot arunca vorbe grele și se pot produce rupturi ireconciliabile. Dacă nu le doriți, depuneți și voi efort pentru a menține calmul, admiteți-vă și greșelile voastre, oricât de grea ar fi postura asta și ascultați-le și nemulțumirile celorlalți!

Capricorn

Nivelul energiei va fi destul de ridicat, astfel încât puteți păstra sănătatea bună și o dispoziție psiho-emoțională care să permită să acționați în deplină forță, să vă atingeți obiectivele, iar unii chiar să vă schimbați decisiv viața. O să vă revizuiți planurile, obiectivele și atitudinile, o să vă schimbați obiceiurile și veți încerca imagini și stil de comportament complet diferite. Trebuie să ascultați de sentimentele și intuițiile voastre, căci ele ajută să nu fiți înșelați de ceilalți, să înțelegeți motivația acțiunilor lor, mai ales a acelora care-s împotriva voastră.

Dragoste, carieră, sănătate și bani

Este și o perioadă favorabilă pentru călătorii, întâlniri și negocieri în care veți putea demonstra calitățile de lider, experiența și profesionalismul vostru. Datorită talentului organizatoric, unii vor putea găsi noi modalități de a atrage capital și oameni cu gânduri similare, cu același tip de planuri și aceleași intenții cu ale voastre. Prin urmare, multe dintre ideile care vor apărea acum, vor fi dezvoltate pe tot parcursul anului. Și mai interesant este faptul că, evenimentele traversate acum nu vor depinde atât de ceea ce plănuiți să faceți în prezent, ci mai curând de ceea ce ați făcut în trecut.

În relații, vor fi unele neînțelegeri iar aceste dificultăți se datorează ori faptului că succesul vostru va fi mai pronunțat decât succesul partenerului, ori că sunteți angajați în domenii complet diferite, că voi vă puteți lăuda cu realizări, iar ei nu. Oricum, nu amplificați tensiunile, căci pot agrava situația.

 

Vărsător

Posibil să simți o lipsă de forță, de vitalitate, o sănătate precară și o stare emoțională instabilă, astfel încât e recomandat să vă odihniți, să luați o pauză și să meditați pentru a vă reîncărca bateriile. Această perioadă este mai potrivită pentru activități individuale, pentru afaceri legate de casă, de familie, de finalizare a proiectelor din trecut, de stat în umbră și de ajutat eventual pe alții să se ridice pe umerii voștri.

Dragoste, carieră, sănătate și bani

La locul de muncă pot apărea schimbări, reorganizări ori este posibil ca unii să întâmpine consecințe neplăcute ale greșelilor din trecut, mai ales dacă nu au fost luate în considerare detalii ale legii. Acest lucru poate perturba cooperarea în afaceri, relațiile și înțelegerea reciprocă cu colegii, cu prietenii sau vă poate determina să modificați ordinea priorităților și să dați peste cap tot ce ați avut stabilit și programat.

În relațiile de dragoste și de familie, cel mai important factor va fi intelectul și educația celui pe care vi l-ați ales.

Financiar, nu sunt excluse pierderi, acceptați-le ca atare, căci nu aveți încotro și nu vă impacientați pentru că o să găsiți alte surse de a completa buzunarul.

Pești

Perioada ce urmează este una destul de favorabilă, atât pentru sănătate, cât și pentru punerea în aplicare a unora din planuri. Mulți dintre voi o să arătați o tenacitate de invidiat în atingerea obiectivelor și vă puteți baza pe prieteni, pe oameni influenți. Aceștia vă pot introduce într-un nou cerc interesant, așa încât să vă extindeți limitele obișnuite. În același timp, interesul și curiozitatea se vor manifesta clar, ceea ce va ajuta să dobândiți noi cunoștințe și să obțineți o experiență spirituală interesantă.

Dragoste, carieră, sănătate și bani

În sfera iubirii, calmul va domina, optimismul va crește, iar dacă înainte alesul nu vă arăta prea mult interes, acum începe să vă vadă. Este posibil însă ca pe viitor să nu vă potriviți așa de bine unul cu celălalt și, în consecință, nu veți putea să vă înțelegeți.

Profesional și financiar, unii ar putea dori să încerce singuri o nouă afacere. S-ar putea să vă intereseze un alt domeniu de activitate, despre care însă credeți că va fi în afara controlului și că nu îl veți putea stăpâni. Dacă lăsați deoparte îndoieli, atunci veți reuși. Principalul lucru este să începeți, iar apoi totul se va mișca. Primul pas este cel mai important și faceți-o dacă o doriți cu adevărat!

Articolul precedentSe deschide pârtia de schi de la Valea Mare
Articolul următorPolițiști covăsneni trimiși în judecată pentru fals intelectual și favorizarea unui ofițer