De vineri şi până duminică, la Covasna-Comandău are loc a 13-a ediţie a raliului internaţional „Covasna Winter Rally”.

Poliţiştii covăsneni atrag atenţia că, în această perioadă, circulaţia pe unele sectoare de drum va fi închisă.

Vineri, 31 ianuarie, între orele 16:00 – 21:00, competiția se va desfășura pe raza orașului Covasna, pe străzile Gheorghe Doja – Libertății – Brazilor – Unirii. motiv pentru care circulația pe acest sector de drum va fi închisă.

Sâmbără, 01 februarie, între orele 08:00 – 11:00, se va desfășura o probă pe DC 14, de la ieșirea din orașul Covasna până la intrarea în comuna Comandău, iar între orele 08:30 – 16:30 concursul va continua cu o altă probă a care se va desfășura pe drumuri forestiere de pe raza comunei Comandău, pe traseul Comandău – Mica Siriu – Cireșu în consecință, circulația pe aceste sectoare de drum va fi închisă.

Ultima zi a competiției, duminică, între orele 08:00 – 11:00, traficul pe DC 14, de la ieșirea din orașul Covasna până la intrarea în comuna Comandău va fi închis, dar şi pe durata ultimei probe, care se va desfășura între orele 07:00 – 14:30, pe raza comunei Comandău, pe traseul Comandău – Halom – Mănișca.

Pentru desfășurarea în siguranță a activităților, la eveniment, polițiștii împreună cu colegii noștrii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Covasna și Inspectoratului pentru Situații de Urgență Covasna vor fi prezenți zilnic.

Articolul precedentPabal, câinele-jandarm al judeţului Covasna, a ieșit la pensie
Articolul următorPrimăria Sfântu Gheorghe doreşte interzicerea petardelor pe raza oraşului