Președintele UDMR Covasna, Tamás Sándor, a anunțat, miercuri seara, pe pagina de Facebook că primarul comunei Ozun, Ráduly István, este propunerea pentru funcția de prefect al județului Covasna, anunță WE RADIO.

Propunerea a fost înaintată şi către liderul UDMR, Kelemen Hunor, iar dacă aceasta va fi acceptată de conducerea centrală a Uniunii, urmează să fie oficializată în următoarea perioadă.

Tamás Sándor explică aceeastă propunere prin faptul că Ráduly István este o persoană cu experiență în administrația locală. „Din 2004 este primar al comunei Ozun, a studiat Dreptul și este și lector universitar la Babeş-Bolyai. În toţi anii de când este primar al comunei Ozun a dovedit că este un administrator excepțional, că este capabil să îngrijească o comunitate și în același timp să ia decizii ferme”, a spus președintele UDMR Covasna.

În vârstă de 52 de ani, Ráduly István este licențiat în drept, doctor în geografie și specialist în dezvoltare rurală și turism.

Amănunte, AICI.

Sursa: Realitatea de Covasna

Articolul precedentALERTĂ DE VREME CRITICĂ în zona montană!!!
Articolul următorEXPLOZIE de cazuri cu COVID-19 în școli. ZECI de elevi și profesori infectați! Sorin Cămpeanu: „Apar probleme tocmai din cauza unei anumite lipse de responsabilitate”