Nicholas James Vujicic, un predicator internațional, conferențiar și instructor motivațional, originar din Australia, devenit cunoscut ca fiind un „bărbatul fără brațe și picioare”, vizitează Transilvania în luna octombrie.

Considerat cel mai carismatic speaker motivațional al momentului, Nick va fi prezent în luna octombrie la Arena Sepsi de la ieșirea din Sfântu Gheorghe spre Miercurea Ciuc, unde va susține o conferință în fața publicului prezent.

„În multele sale prelegeri și conferințe internaționale, Nick abordează cu seninătate subiecte precum handicapul, speranța și credința creștină pe care le îmbină atât de bine încât, nu doar vorbele, cât și viața și cariera sa sunt o mare încurajare pentru cei care au ocazia să-l vadă și să-l asculte. Discursurile sale au relevanță și se adresează atât elevilor, studenților, cât și adulților”, transmit organizatorii evenimentului.

Născut fără mâini şi fără picioare, australianul în vârstă de 37 de ani s-a făcut cunoscut în întreaga lume datorită predicilor sale motivaționale, și pentru faptul că, în ciuda dizabilităților sale, înoată, joacă fotbal şi golf şi poate chiar să scrie.

Evenimentul de la Arena Sepsi din Sfântu Gheorghe va avea loc joi, 24 octombrie 2019, între orele 11:00 – 14:00, iar organizatorii au anunțat că biletele vor fi disponibile în curând.

Organizatori: Ez az a nap!, Nu renunt la Fundație, IKE, Believe

Articolul precedentPeste 10.000 de lei – suma strânsă în luna iunie prin cardul Fundației Comunitare Covasna
Articolul următorAmenzi de 6.000 lei în urma unei acțiuni comune a IPJ Covasna şi Gărzii Forestiere