În luna iunie, din procentul de 1% care se transferă în fondul comunitar de fiecare dată când este utilizat cardul comunitar, s-au strâns 10.880,36 lei, cea mai mare contribuție fiind în continuare cea a firmei Bertis.

Fundația Comunitară Covasna a anunţat că în cei aproape 8 ani, de la momentul lansării programului în județul Covasna, au fost reinvestiți în comunitate 1.142.064 lei, banii fiind utilizaţi, printre altele, pentru susținerea programelor civile, pentru care a fost alocată suma de 604.012 lei; acordarea de burse de studiu unor copii talentați, în valoare totală de 226.872 lei; sprijinirea inițiativelor de tineret, pentru care Fundația a alocat suma de 31.503 lei, respectiv pentru achiziționarea de echipamente prin programele comunitare, investiție care s-a cifrat la 39.858 lei.

De asemenea, pentru investiții publice în municipiile Sfântu Gheorghe și Târgu Secuiesc, dar și în localitățile Covasna și Baraolt au fost alocați în total 260.363 lei; iar pentru a sprijini solicitările individuale ale unor persoane fizice, organizații civile sau pentru susținerea unor programe comunitare, Fundația a acordat 222,037 lei. Și utilizatorii fideli ai cardurilor au fost răsplătiți de-a lungul timpului, în total fiind acordați 18.400 lei.

În prezent, cardurile comunitare pot fi utilizate în 14 magazine alimentare din județul Covasna care promovează și vând produse sau servicii preponderent locale, în localitățile Sfântu Gheorghe, Baraolt, Târgu Secuiesc, Covasna și Brăduţ, dar și în depozitele de materiale de construcţii din Sfântu Gheorghe şi Vârghiş.

„Suntem încântaţi să vă anunţăm că reţeaua va fi îmbogaţită cu o nouă unitate începând cu luna iulie la noul magazin alimentar Bertis de pe bd. Gr. Bălan (vizavi de Direcţia Muncii). Vă mulțumim foarte mult pentru utilizarea cardului dvs. comunitar și vă rugăm să vă încurajați şi prietenii să o facă, deoarece este o faptă bună în folosul comunităţii. Astfel contribuim împreună la realizarea celui mai bun, și unic în felul său, program comunitar al țării noastre”, au transmis reprezentanții Fundației Comunitare Covasna.

Cumpărătorul beneficiază de 1% discount pentru produsele achiziționate, iar magazinul partener dublează această valoare, contribuind cu încă 1% la fondul comunitar operat de Fundaţie.

De asemenea, utilizatorii au la dispoziție varianta Android a cardului, care permite accesarea acestuia prin intermediul telefonului mobil, şi care este recomandat în eventualele situaţii în care cardul clasic nu poate fi utilizat.

Aplicaţia „Go for card” poate fi descărcată gratuit pe telefonul mobil din magazinul Google Play.

Articolul precedentAu fost puse în vânzare bilete pentru meciul dintre Sepsi OSK și FCSB
Articolul următorPredicatorul internațional Nick Vujicic ajunge în octombrie la Sfântu Gheorghe