Suporterii echipei Sepsi OSK au lansat luni, 10 decembrie, înaintea meciului de la Sfântu Gheorghe cu FC Botoșani, o campanie de ajutorare a Caselor de copii Sfântul Francisc din județul Harghita.

Peste 5.800 de lei, dar și mai multe cutii cu alimente de bază s-au strâns în urma campaniei umanitare lansată de suporterii Galeriei Sepsi OSK pentru sprijinirea Caselor de copii Sfântu Francisc din localitățile harghitene Zetea și Vărșag, dar și pentru ajutorarea unui tânăr din localitatea covăsneană Boroșneu Mare, Kádár Botond, care are nevoie urgent de operație, fiind diagnosticat cu o formă gravă de scolioză, care îi afectează funcționarea normală a plămânilor.

„În urma acțiunii de donare, cu ocazia meciului de ieri s-au colectat mai multe cutii cu alimente de bază, respectiv 5.793 de lei, 1.000 de forinți și 2 euro. Din această sumă 3.325 de lei vor fi virați în contul lui Kádár Botond, restul sumei și alimentele vor fi distribuite pe data de 20 decembrie către Casele de Copii Sfântul Francisc.  Mulțumim pentru susținere”, au transmis reprezentanții Galeriei oficiale Sepsi OSK.

Donații mai poti fi făcute până pe data de 19 decembrie, apelând la numărul de telefon 0753 202 634, persoana de contact Fazakas Edgár.

Articolul precedentSancțiuni de peste 240.000 de lei, aplicate de Direcția Silvică Covasna în 2018
Articolul următorCrucea Roșie i-a premiat pe cei mai activi voluntari din Sfântu Gheorghe și orașul Covasna