Patinoarul mobil artificial, pe care Primăria orașului Covasna l-a amplasat la baza pârtiei de schi Lörincz Zsigmond, se va deschide publicului vineri, 21 decembrie. Deschiderea pârtiei de schi a fost amânată.

În acest an pasionații sporturilor de iarnă vor putea patina la baza pârtiei de schi Lörincz Zsigmond din stațiunea Covasna. Primarul stațiunii, Gyerő József a declarat că patioarul este „un cadou” primit în anul 2017 de la Primaria municipiului Sfântu Gheorghe.

„După săptămâni de pregătire, patinoarul amplasat în vecinătatea pârtiei de schi Lörincz Zsigmond din orașul Covasna își va deschide porțile vineri, 21 decembrie, la ora 15:00. Din cauza unor probleme tehnice, deschiderea pârtiei de schi întârzie puțin. Dacă și condițiile meteo ne vor ajuta, vom porni instalația de teleschi la mijlocul sau la sfârșitul săptămânii viitoare”, a transmis primarul orașului Covasna, Gyerő József.

Potrivit acestuia, vizitatorii vor avea posibilitatea să se încălzească în refugiul montan aflat la baza pârtiei de schi, să savureze băuturi calde, sau „să-și refacă rezervele de energie cu de-ale gurii”.

Foto: Facebook/ Gyerő József

Articolul precedentPersoanele cu dizabilități pregătesc decoraţiunile de sărbători pentru sediul Primăriei Sfântu Gheorghe
Articolul următorCinema Arta din Sfântu Gheorghe a fost acceptat în reţeaua Europa Cinemas