Cupa Europeană de inot

A.C.S. Ciprian Sfântu Gheorghe a participat la Cupa Europeană de Înot care a avut loc la Paris.

Cupa Europeană de Înot a 11-a ediție, s-a desfășurat în perioada 25 – 26 mai 2019, la piscina olimpică Georges Vallerey, din orașul Paris, Franța.

Așa cum ne-a obișnuit, acest club sportiv, reprezentativ pentru orașul nostru, a impresionat și de această dată, dând dovadă de sportivitate, camaraderie, eficiență, excelență, toate fiind răsplătite prin medaliile obținute.

Vorbim de o competiție acerbă, în Europa, unde cei care au adus glorie orașului nostru și nu numai, sunt:

Artene Maria Raluca, bursieră „Dr. Bock Industries 2018/2019”, elevă a Colegiului Național „Mihai Viteazul” a cucerit locurile II și III la senioare /open obținând astfel medalia de argint la proba de 100m spate cu timpul 1’09”29 finala A, 1”09”82 în serii/calificări și medalia de bronz la proba de 50m spate cu timpul 32”07 finala A, 32”20 în serii/calificări;

Barabás András, elev al Colegiului Național „Mihai Viteazul” a cucerit două locuri II la juniori obținând astfel medalii de argint în probele: 50m fluture cu timpul 27”44 finala A, 27”23 în serii/calificări și 50 m liber cu timpul 26”00 finala B, 26”10 în serii/calificări, iar la 100m liber reușind să se claseze pe locul VI cu timpul 57”62 finala B, 56”85 în serii/calificări (nou record personal);

Gyenge Attila, elev al Liceului Teoretic Mikes Kelemen a obținut la juniori locul VII în proba 50m bras, cu timpul 35”38 finala B, 34”94 în serii/calificări și locul 20 la proba 50m liber, cu timpul 27”67 (nou record personal).

Ciprian Grosu, mândru de sportivii pe care îi antrenează

Antrenorul senior Ciprian Grosu ne declară: „Prestația sportivilor mei nu poate decât să mă bucure enorm, sunt extrem de mândru de ei. Rezultatele obținute reprezintă concretizările vizibile ale muncii depuse în ani de zile, seriozitatea de care dau și dăm dovadă, orele, zilele şi miile de km. parcurşi împreună cu aceşti tineri, în bazin. Avem performanţe minunate, demne de laudă, cu care ne mândrim pe plan local, național şi pentru care suntem apreciaţi pe plan internaţional. Pe această cale țin să le mulțumesc părinţilor pentru susținere şi sponsorului nostru: Bertis S.R.L..”

Articolul precedentAu început înscrierile la Tabăra interetnică de teatru
Articolul următor12 intervenţii ale jandarmilor pentru îndepărtarea urșilor din Balvanyos