Teatrul Independent Osonó, în parteneriat cu Şcoala Populară de Arte şi Meserii din Sfântu Gheorghe, va organiza între 15- 19 iulie a V-a ediţie a Taberei Interetnice de Teatru.

Tabăra se va desfăşura în Sfântu Gheorghe şi are ca scop crearea unui spaţiu de întâlnire şi de cunoaştere pentru tinerii români şi maghiari, prin jocuri teatrale şi de echipă, exerciţii de autocunoaştere şi de dezvoltare a personalităţii. Astfel, tabăra este destinată tinerilor maghiari şi români, pasionaţi de teatru şi care au vârsta peste 14 ani.

Atelierele vor fi conduse de Fazakas Misi, conducătorul şi regizorul Teatrului Osonó, şi de Iustinian Turcu, actor la Teatrul Naţional „Radu Stanca” din Sibiu, câștigătorul premiului UNITER pentru debut.

Pe lângă atelierele teatrale, tinerii vor începe fiecare dimineaţă cu exerciţii de încălzire fizică şi mentală, iar seara vor repeta scenele pe care o să le prezinte în ultima zi a taberei.

Taxa de participare este de 350 lei, sumă care include cazarea şi masa de trei ori pe zi, precum şi atelierele (workshopurile).

Cei interesaţi se pot înscrie pe email [email protected], sau prin telefon 0740578725. Înscrierile se pot face pînă în data de 1 iulie.

Articolul precedentRezultate finale oficiale Alegeri şi Referendum în judeţul Covasna
Articolul următorO nouă premieră a înotătorilor covăsneni: medalii la Cupa Europeană de la Paris