Tabăra internațională de artă și dans contemporan „CAMP – Contemporary Artistic Movement Platform” își deschide și în acest an porțile, adunând laolaltă amatori de dans și artă, artiști, DJ și instructori de dans contemporan.

Timp de 3 zile, în perioada 9 – 11 august, participanții vor putea lua parte la tot felul de activități în aer liber, în tabăra care în acest an va avea loc la Sâncrai, în comuna Ilieni.

„Ne-am redirecționat forțele și energiile în spiritul creării unui eveniment de 3 zile care să ne reîncarce sufletele, printr-un festival cu muzică în natură. Așadar, în loc de CAMP_2019 avem „Natura CampIN”, considerată un fel de insulă de tranziție unde toți membrii, prietenii și suporterii se pot întâlni pentru a se simți bine împreună în această vară. CampIN Nature este un festival de muzică deschis publicului din toată lumea și, de asemenea, o tabără de vară intensivă de dans, bazată pe ateliere pentru cei interesați. Puteți alege să participați la ateliere sau puteți alege să participați doar la festival și să vă simțiți bine. Toată lumea își găsește locul!” au transmis organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Potrivit acestora, tabăra va include, printre altele, ateliere de mișcare și creație, sesiuni interactive între muzicieni și artiști, spectacole în natură, proiecții în aer liber și cartografiere video / artă vizuală în pădure, petreceri în aer liber, și concerte live.

„Imaginați-vă o pădure cu poiană și pârâu, lângă satul Sâncraiu (la 7 km de Sfântu Gheorghe), și pe noi acolo. Avem diferiți activiști muzicali invitați să mențină vibrațiile deosebite, DJ, percuționiști și video-artiști. Mini festivalul include ateliere în centrul comunității, ateliere creative în natură conduse de artiști precum Attila Bordás, Teodora Velescu, Andrea Gavriliu, Ștefan Lupu, Arcadie Rusu, în colaborare cu artiști muzicali de excepție (…) Vom avea foc de tabără, băuturi în aer liber, loc de camping, hamace și zone pentru relaxare. În plus, vă puteți aduce propriile instrumente muzicale pentru că nu se știe niciodată ce sesiune de improvizații apare”, au mai transmis organizatorii.

La tabără sunt așteptați aproximativ 80 de participanți, iar printre invitații din acest an se numără și interpreta de muzică jazz Luiza Zan sau Mihai Dobre (Șuie Paparude).

Detalii despre înscrieri și programul detaliat al taberei pot fi aflate pe pagina Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/475637076345751/.

Articolul precedentCe mai aruncă locuitorii din Sfântu Gheorghe la gunoi …
Articolul următorSepsi OSK a mai adus un atacant