Săptămâna trecută s-a dat startul celei de a 15-a ediții a Campionatului Judeţean de Baschet Amator Covasna, organizată de Asociația Equites din municipiul Sfântu Gheorghe.

Potrivit organizatorilor, la start s-au înscris 8 echipe, printre care și cea a Muzeului Național al Carpaților Răsăriteni, iar prima etapă a competiției s-a disputat miercuri, 20 noiembrie, în Sala de Sport a Colegiului Naţional „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe.

„La startul acestei ediţii s-au înscris următoarele 8 echipe: Da Bomb, Tom Touch, Háromszék, Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni (MNCR), Athlos ISK – U16, Athlos ISK – U18, No Stress și KSE din Târgu Secuiesc. Campionatul Judeţean de Baschet Amator Covasna reprezintă un bun prilej pentru tinerii şi adulţii din judeţele Covasna și Brașov de a se implica în activităţile de petrecere a timpului liber prin intermediul baschetului în sală”, au transmis reprezentanții MNCR.

Potrivit acestora, prima etapă s-a disputat între echipele Athlos ISK-U16 şi echipa Muzeului Naţional al Carpaţilor Răsăriteni, aceasta din urmă înregistrând și prima înfrângere din Campionat (scor: 50-44).

Cea de a II-a etapă se va disputa între echipele MNCR și Tom Touch (vicecampioana sezonului trecut), vineri 22 noiembrie, în Sala de Sport a Colegiului Naţional ”Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe, începând cu ora 20:50.

 

Foto: https://www.mncr.ro/

ImagineImagine

Articolul precedentCel mai tânăr voluntar din județul Covasna are doar 19 săptămâni
Articolul următorAbonamente gratuite pentru cei care ajută în weekend la curăţarea pârtiei de schi „Lőrincz Zsigmond” din Covasna