Sâmbătă dimineață, un bărbat de 32 de ani a fost rănit ușor după ce  autoturismul pe care îl conducea a fost lovit de o garnitură de tren.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că bărbatul, care avea și o alcoolemie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, nu a respectat regulile privind trecerea la nivel cu calea ferată situată pe DC 34, spre localitatea Lunca Ozunului.

Tot sâmbătă, cu puţin timp înainte de ora 14:00, la intersecția DN 2D cu DN11, în zona localității Tinoasa, conducătorul unui autoturism nu a acordat prioritate unui alt autovehicul care circula pe drumul național. În urma impactului dintre cele două autoturisme șoferul de 38 de ani a fost rănit ușor.

În toate cazurile polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care au avut loc aceste evenimente.

Oamenii legii le recomandă în continuare cetățenilor să manifeste prudență atunci când se află în trafic și să circule cu respectarea regulilor de circulație. Asigurați-vă temeinic la trecerile la nivel cu calea ferată, dar și în zona intersecțiilor.

Articolul precedentRecoltare de sânge şi Ziua porţilor deschise la o grădiniță din Sfântu Gheorghe
Articolul următorPeste 30 de familii nevoiaşe din judeţul Covasna, ajutate de voluntarii Crucea Roşie