Sepsi OSK a pierdut la scor deplasarea de luni seară cu Viitorul Constanţa, scor 1-4, însă toate criticile covăsnenilor se îndreaptă spre arbitrul Sebastian Colţescu.

Centralul a eliminat foarte uşor doi jucători ai lui Sepsi încă din prima repriză, şi a mai acordat un penalty gratuit pentru Viitorul la scorul de 3-1.

Tincu şi Bouhenna au fost eliminaţi în decurs de trei minute de Sebastian Colţescu. Cei doi fotbalişti ai oaspeţilor au fost trimişi la cabine la scorul de 1-1, după ce au încasat câte două cartonaşe galbene.

În decurs de 36 de minute, Sebastian Colţescu a eliminat doi fotbalişti şi a acordat 7 cartonaşe galbene în prima repriză şi încă unul, după pauză. În total, 2 eliminări şi 8 cartonaşe galbene, doar în acest meci. 

Leo Grozavu a avut parte de un debut de coșmar pe banca lui Sepsi și l-a făcut praf la finalul partidei cu Viitorul pe arbitrul Sebastian Colțescu. Grozavu consideră că delegarea lui Colţescu la acest meci a fost o alegere cel puţin nefericită, dacă nu cumva una total greşită, dat fiind faptul că „centralul” duelului din această seară este craiovean, iar formaţia Sepsi OSK urmează să întâlnească tocmai Craiova etapa viitoare.

„Mi-e şi greu, nici nu ştiu cu ce să încep. În primul rând, mi-e ruşine de mine că trebuie să vorbesc despre domnul Colţescu, care e la al nu ştiu câtălea joc pe care îl strică. Şi astăzi a avut o prestaţie jalnică. Atâta timp cât primele două faulturi au fost cartonaşe fără niciun fel de problemă, era clar. Eram avizaţi, le-am transmis jucătorilor. Din păcate nu au ştiut nici ei să gestioneze. E dificil să joci împotriva unui asemenea arbitru. Nu mai vorbesc despre penalty-ul dat la 3-1 pentru adversari. CCA ştia foarte bine că următoarea etapă jucăm cu Craiova şi ne-a trimis arbitru din Craiova. Nu ştiu dacă e coincidenţă sau prostie”, a spus Leo Grozavu.

Articolul precedentUn bărbat din Barcani nu va mai dormi acasă în următoarele zile, după ce și-a agresat concubina
Articolul următorPeste 130 de sesizări la Sfântu Gheorghe privind probleme cu iluminatul public