Sepsi OSK Sfântu Gheorghe l-a dat afară marţi pe antrenorul Laszlo Csaba, care a fost înlocuit deja cu Leo Grozavu.

Anunţul oficial a fost făcut de conducerea clubului într-o conferinţă de presă la care a fost prezent şi noul tehnician.

Leo Grozavu a declarat că a acceptat oferta de a veni la Sfântu Gheorghe deoarece consideră că echipa are un lot bun de jucători, dar şi infrastructură şi stabilitate financiară, „ingredientele” necesare pentru a face performanţă.

Acesta a mai adăugat că îşi doreşte să obţină rezultate cât mai bune şi consideră că timpul încă nu e pierdut, prin urmare Sepsi OSK va putea urca în clasament în perioada următoare.

„Orice este posibil în fotbal. În momentul de faţă, sigur că este o diferenţă apreciabilă, dar asta nu înseamnă că lucrurile nu pot schimba”, a spus Leo Grozavu.

Locul 11 pe care a ajuns Sepsi i-a fost fatal fostului antrenor Laszlo Csaba (55 de ani), care n-a mai reușit o victorie în Liga 1 din 21 septembrie, 3-0 cu FC Hermannstadt.

Leo Grozavu (52 de ani) a antrenat-o ultima dată pe Petrolul Ploiești în 2018. De-a lungul carierei le-a mai pregătit pe Armătura Zalău, U Cluj, Baia Mare, FC Botoșani, Luceafărul Oradea, Gaz Metan și Poli Timișoara.

Articolul precedentConcurs „Clasa Campionilor” pentru elevii de liceu din Sfântu Gheorghe
Articolul următorPeste 250 de persoane angajate în octombrie prin AJOFM Covasna