Antrenorul Sepsi OSK, László Csaba a declarat sâmbătă, după meciul jucat pe teren propriu cu CFR Cluj, că rezultatul de 1-1 este unul acceptabil și corect, și deși echipa adversă a reușit să deschidă scorul prin golul marcat de Constantin Păun în minutul 10, felul în care jucătorii pe care îi antrenează s-au prezentat pe teren îi dă speranțe pentru jocul următor.

„Este un rezultat acceptabil pentru noi. CFR Cluj a jucat foarte bine și cred că tactica noastră a fost bună, doar că am primit foarte repede un gol. Ne-am revenit după și a fost un meci foarte interesant pentru spectatori, pentru că ambele echipe au vrut să marcheze. Rezultatul este unul corect. Am vrut să câștigăm, nu am câștigat, dar trebuie să spun că felul în care au jucat băieții ne dă speranță pentru jocul viitor”, a declarat László Csaba.

El a mai apreciat că portarul Fejér Béla „a fost un jucător foarte bun” iar Sepsi a arătat că are stabilitate.

„Cred că Béla a fost azi un jucător foarte bun, a făcut ceea ce trebuia să facă (…) În ultimele 15 minute ale meciului am simțit că echipa pe care o antrenez are această stabilitate pe care mi-o doresc. Am apărat foarte bine, am mers și în atac, băieții nu au stat numai în defensivă, iar pentru asta sunt bucuros”, a mai declarat antrenorul celor de la Sepsi.

Partida dintre Sepsi OSK și CFR Cluj din etapa a 6-a a Ligii 1 de fotbal s-a terminat la egalitate, cu scorul 1-1, după golul marcat din lovitură liberă, în minutul 31, de Dylan Flores.

Cu o victorie și cinci egaluri Sepsi rămâne neînvinsă în acest sezon, fiind clasată pe locul 7, cu 8 puncte.

Pentru jucătorii din Sfântu Gheorghe urmează o deplasare la Voluntari pentru meciul cu Academia Clinceni de sâmbătă, 24 august, de la ora 15:30.

Articolul precedentSepsi OSK – CFR Cluj, scor final 1-1
Articolul următorCaravana TIFF se oprește pentru două zile la Castelul Mikes din Zăbala