În această perioadă, agenţii IPJ Covasna au constatat mai multe infracțiuni la regimul rutier în judeţul Covasna.

Pe raza comunei Vâlcele un bărbat de 31 de ani a condus băut și a lovit un stâlp de susținere a rețelei electrice, pe care l-a doborât. Conducătorul auto a fost depistat ulterior de către polițiști, iar rezultatul testării cu etilotestul a indicat că acesta avea o alcoolemie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, distrugere, dar și pentru conducere fără permis, întrucât în urma verificărilor a reieșit că bărbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule .

În dimineața de Crăciun, polițiștii au depistat un bărbat de 32 de ani, care conducea un autoturism pe raza comunei Brețcu, având o alcoolemie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor efectuate a reieșit că bărbatul nu avea permis de conducere, astfel că polițiștii au întocmit un dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și conducere fără permis.

Tot pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului este cercetat și un bărbat de 29 de ani care a fost depistat cu o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar un alt bărbat era în stare atât de avansată de ebrietate încât nu s-a putut efectua testarea cu etilotestul. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii îmbibației alcoolice.

Alți doi bărbați de 47 și 28 de ani sunt cercetați penal fiind depistați de polițiști conducând, unul fără a avea permis de conducere, celălalt având dreptul de a conduce anulat.

 

Articolul precedentCinci bărbați din județul Covasna, reținuți de polițiști pentru scandal
Articolul următorContinuă căutările în cazul bărbatului de 46 de ani dispărut în zona lacului de la Pădureni