Pentru creșterea gradului de siguranță și pentru evitarea unor evenimente nedorite jandarmii montani anunță că și în acest weekend sunt prezenți pe pârtiile din județul Covasna, și vin cu o serie de recomandări pentru turiști, astfel încât aceștia din urmă să se poată bucura în siguranță de timpul petrecut în aer liber. 

„Și în acest weekend vă puteți bucura de un peisaj extraordinar, de o vreme superbă, pârtiile de schi din județ fiind perfecte pentru practicarea sporturilor de iarnă.
Noi vom fi acolo pentru creşterea gradului de siguranţă și pentru evitarea unor evenimente nedorite. Recomandăm turistilor să aibă echipament adecvat sezonului, iar în cazul apariţiei unei situaţii în care poate fi pusă în pericol siguranța lor, acestia pot solicita ajutorul jandarmilor montani aflați pe pârtie, sau prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112”, transmite Inspectoratul de Jandarmi Județean Covasna, într-o postare pe Facebook.

Iubitorii sporturilor de iarnă au la dispoziţie patru pârtii de schi din judeţul Covasna, aflate în localităţile Şugaş Băi, Valea Mare, Întorsura Buzăului şi Covasna, aceasta din urmă fiind cea mai mare din județ, cu două tronsoane, unul de 400 metri lungime, cu un grad de dificultate uşor, şi altul de 1.000 de metri lungime și grad de dificultate mediu.

Foto: Facebook/Inspectoratul de Jandarmi Judetean Covasna

Articolul precedentCJ și Primăria Covasna au cumpărat calea ferată îngustă și Planul înclinat. Investiția a costat aproape 1,5 milioane lei
Articolul următorAccident rutier la Câmpu Frumos