În perioada 28.12.2018 – 02.01.2019 subunităţile de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Mihai Viteazul” al judeţului Covasna au fost solicitate să intervină în 50 situaţii de urgenţă.

S-a acţionat pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinţă din localitatea Araci. În urma evenimentului nu fost înregistrate pagube materiale mari, iar cauza probabilă a incendiului o reprezintă efectul termic provenit de la un coş de fum deteriorat, necurăţat sau amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile.

ISU Covasna lansează un nou apel către populaţie, să verifice mijloacele de încălzire şi să le întreţină cu personal calificat

În perioada de referință, paramedicii SMURD au acordat asistență medicală de urgenţă în 44 de cazuri, dintre acestea, trei fiind accidente rutiere. Echipajele de căutare-salvare din cadrul subunităţilor au participat în această perioadă la 5 misiuni de căutare în cazul bărbatului de 46 de ani dispărut în zona lacului de la Pădureni.

Totodată, cu ocazia jocurilor de artificii din noaptea de Revelion, echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Sfântu Gheorghe au asigurat măsuri de supraveghere şi intervenţie de la faţa locului.

Articolul precedentPatru copii au venit pe lume, în primele ore ale anului 2019, în județul Covasna
Articolul următorPermis pentru viitor – ultimele trei săptămâni de înscrieri