Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Covasna a publicat lista grădinițelor din județul Covasna care vor avea program în vacanța de vară, venind astfel în sprijinul părinților care vor să își lase copiii sub supravegherea educatoarelor.

În total 16 grădinițe din județul Covasna vor fi deschise în vacanța de vară care începe pe 15 iunie. Dintre acestea, 8 sunt în municipiul Sfântu Gheorghe, 4 în Târgu Secuiesc, 2 în Covasna, și câte una în localitățile Baraolt și Întorsura Buzăului.

În municipiul Sfântu Gheorghe, Grădinițele cu Program Prelungit „Gulliver”, „Benedek Elek”, „Napsugár” și „Pinocchio” vor fi deschise în lunile iunie și iulie; Grădinița „Hófehérke” va avea program în perioadele 17-28 iunie și 1-26 iulie; Grădinițele „Kőrösi Csoma Sándor” și „Csipike” vor avea program în lunile iunie și august, în vreme ce Grădinița „Árvácska” va fi deschisă pe toată durata verii.

În municipiul Târgu Secuiesc, Grădinițele „Manócska” și Nr. 3 vor funcționa în lunile iunie și iulie, Grădinița „Csipkerózsika” va fi deschisă în lunile iunie și august; iar Grădinița „Vackór” în luna iunie, în perioada 1-14 iulie și între 20-30 august.

În orașul Covasna, părinții își pot lăsa copiii la Grădinițele cu Program Prelungit Nr.1 și Nr.2, care vor fi deschise în lunile iunie și august; iar în localitatea Baraolt, Grădinița „Cimbora” va funcționa în luna iunie, între 1-8 iulie și în perioada 8-31 august.

Articolul precedentÎncepe vacanţa de vară pentru elevi şi preşcolari
Articolul următorPompierii din Târgu Secuiesc, locul I la Concursul Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență