La Sfântu Gheorghe, Târgul de Crăciun va avea loc anul acesta în perioada 13-24 decembrie, iar Primăria dorește să implice corurile orașului, grădinițele, elevii și copiii să participe la evenimentele din Piața Centrală, consolidând astfel caracterul comunitar al evenimentului.

În cadrul evenimentului, corurile sau grupurile de la grădinițele și școlile din municipiul Sfântu Gheorghe vor putea interpreta muzică, poezie sau dansuri pe scena târgului.

Termenul de înscriere a fost prelungit până pe 6 decembrie, astfel că cei interesați pot depune cererile de participare pentru clase sau coruri, dar şi individual sau în grupuri mici, la Biroul de Imagine al Primăriei, prin e-mail la [email protected]. De asemenea, aceștia au la dispoziție numărul de telefon: 0267 312 000.

Se caută și voluntari

Multe evenimente sunt organizate la Sfântu Gheorghe cu ajutorul echipelor de voluntari, iar elevii și tinerii sunt invitați la Târgul de Crăciun pentru a contribui la desfășurarea fără probleme a evenimentului de 12 zile. E nevoie de voluntari în zona scenei, dar şi pentru a lua parte la organizarea și comunicarea evenimentului.

Cei interesați se pot înscrie până pe 6 decembrie completând formularul de cerere online: https://bit.ly/33pU48k

Organizatorii Târgului de Crăciun, Primăria municipiului Sfântu Gheorghe și Casa de Cultură „Kónya Ádám” speră ca spectacolele de Crăciun ale corurilor, grădinițelor, școlarilor și muzicienilor din oraș să fie în deplină armonie cu sărbătorile de iarnă.

Articolul precedentAcuzații grave la un Azil de bătrâni din Târgu Secuiesc. Cum se apără conducerea
Articolul următor„Familia” ISU Covasna a crescut în ultimul an. Sunt aşteptaţi în continuare voluntari în programul „Salvator din Pasiune”