Fundația Comunitară Covasna relansează programul „Mai mult decât un loc pe hartă”, dedicat elevilor din școlile și liceele covăsnene, care vor putea participa la excurii de o zi, prin intermediul cărora să se poată cunoaște mai bine între ei, și să învețe mai multe despre locurile natale.

Programul, care a avut lansarea luni, 8 octombrie, va beneficia de o finanțare în valoare de 10.000 de lei, sumă strânsă în cadrul Licitației Civile, organizată de Fundația Comunitară Covasna la începutul acestei luni.

Înscrierile în cadrul programului „Mai mult decât un loc pe hartă” se fac până pe data de 15 octombrie, la sediul din Sfântu Gheorghe al Fundaţiei Comunitare Covasna, formularul de aplicare puând fi descărcat de pe site-ul: www.hka.ro, iar rezultatele vor fi făcute publice în data de 18 octombrie.

Fiecare proiect va putea beneficia de o sponsorizare cuprinsă între 500 și 1.000 de lei, prioritate având acele proiecte care vor avea incluse în program vizite la întreprinderi locale (ateliere de meșteșuguri tradiționale, unități industriale, firme de prestări servicii) sau întâlniri cu persoane talentate.

Excursiile vor putea fi organizate în perioada octombrie – noiembrie, iar cheltuielile de transport vor fi decontate prin intermediul programului.

Cei interesați pot solicita informații suplimentare la adresa de e-mail: [email protected], sau la numărul de telefon: 0267 351 959.

Articolul precedentReferendumul va fi invalidat. Prezenţa la urne nici măcar nu s-a apropiat de 30%
Articolul următorExcursie la cetăţile din Munţii Bodoc, organizată de Salvamont Covasna