Primăria Târgu Secuiesc continuă lucrările de reabilitare și modernizare a străzilor din municipiu, în prezent fiind în reparații 4 străzi, anunță reprezentanții instituției.

Potrivit acestora, lucrările sunt unele ample și cuprind, printre altele, înnoirea trotuarelor, înființarea de zone verzi și spații de parcare, sau eliminarea pietrei cubice de pe mai multe străzi.

„În prezent, în oraș se desfășoară lucrări în patru locații. Curând va fi gata prima parte a străzii Abatorului, acolo a rămas doar vopsitul marcajelor. În ultimele luni au fost schimbate conductele de apă, gaz și canalizare, au fost reînnoite trotuare, a fost înființată o zonă verde, și a fost formată parcare, a dispărut piatra cubică și a fost asfaltat drumul. În strada Fenyves a avut loc schimbarea conductei de gaz și a fost reînnoit sistemul de apă și canalizare. Acum se lucrează la fundația străzii, iar dacă vremea va permite vor fi înnoite trotuarele și va fi asfaltat drumul. A fost începută și reînnoirea străzii Gării pe partea dintre calea ferată și indicatorul localității, va fi format și trotuar, va fi înființată și zonă verde, drumul va fi reînnoit complet, și de aici va dispărea piatra cubică, în locul ei va fi turnat asfalt”, au transmis reprezentanții Primăriei Târgu Secuiesc.

Aceștia au anunțat că pe lângă lucrările de modernizare și reabilitare a străzilor, în această perioadă se desfășoară lucrări pentru amenajarea spațiului din curtea Liceului Tehnologic „Gábor Áron”.

ImagineImagineImagineImagineImagine

Articolul precedentVIDEO. Hoții de fier vechi și imigranții, în vizorul polițiștilor covăsneni
Articolul următorOPC Covasna – „Ghidul supraviețuirii” de Black Friday