Cu aproape trei săptămâni rămase până la Anul Nou, Sepsi ReKreativ, societatea care administrează bazele de agrement și sportive ale Primăriei Sfântu Gheorghe, le prezintă turiștilor care încă nu știu unde să petreacă Revelionul 2020, o parte din oferta Centrului din stațiunea Șugaș Băi.

În multe din hotelurile și pensiunile din județul Covasna rezervările au început încă din septembrie, astfel că o bună parte dintre ele sunt deja ocupate în proporție de 80-90%, însă cei care doresc să petreacă noaptea dintre ani în natură, departe de agitația orașului, pot găsi la Șugaș Băi o oază de liniște.

„Nu ați găsit încă locul ideal pentru mini-Revelion? Ce părere aveți despre o zi de relaxare cu colegii, departe de agitaţia oraşului? (…) Sugas Spa vă aşteaptă în mijlocul naturii unde aveți parte de relaxare în saună, baie cu aburi, bazin cu apă caldă sau rece, dar şi de mişcare în sala de fitness. Locul este ideal şi pentru întâlniri de afaceri sau team building-uri până la 30 de persoane. Puteți servi dintr-o gamă variată de băuturi răcoritoare, cafea, șprițuri, și multe altele”, transmit reprezentanții Sepsi ReKreativ.

Cei care încă nu și-au făcut planuri pentru Revelion, sau pur și simplu vor să petreacă un  weekend la Spa, pot face rezervări la prin e-mail:  [email protected], sau la numărul de telefon: 0747 022 952.

Imagine

Articolul precedentALERTĂ! Urs în comuna Șimonești. Jandarmii harghiteni intervin
Articolul următorPeste 190 de persoane angajate în noiembrie prin AJOFM Covasna