O femeie de 58 de ani a ajuns la Urgenţă miercuri dimineaţă, după ce a fost lovită de maşină pe o trecere pentru pietoni din Sfântu Gheorghe.

Potrivit IPJ Covasna, personalul medical a anunţat Poliţia, după ce victima a ajuns la Spital transportată, la solicitarea ei, de către şoferul vinovat.

În data de 09.10.2019, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizați de către Uitatea de Primiri Urgenţe despre faptul că o persoană s-a prezentat la camera de gardă unde a declarat că a fost victima unui accident rutier.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 52 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe str. 1 Decembrie 1918 din municipiu, la trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător de la intersecția cu str. Sporturilor, a oprit pentru a acorda prioritate de trecere unui pieton, după care s-a pus în mișcare fără a observa faptul că un alt pieton se angajase în trecerea regulamentară a străzii, acroșându-l. La rugămintea persoanei vătămate, conducătorul auto a procedat la transportarea acesteia la o unitate spitalicească în vederea acordării îngrijirilor medicale”, au transmis reprezentanţii IPJ Covasna.

În urma investigațiilor medicale s-a stabilit că femeia a suferit răni grave.

Şoferul fost testat cu aparatul etilotest, însă poliţiştii au stabilit că nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de părăsirea locului accidentului fără încuvințarea organelor de poliție și vătămarea corporală din culpă.

Articolul precedentFestivalul de toamnă din Ținutul Pădurilor, la Baraolt
Articolul următorFilme la Cinema Arta Sfântu Gheorghe în perioada 11-17 octombrie