Polițiștii din Sfântu Gheorghe au fost sesizați despre faptul că o femeie de 44 de ani ar fi fost victima unor agresiuni din partea soțului acesteia.

Din verificările efectuate de polițiștii ajunși la fața locului a reieșit că bărbatul de 47 de ani a amenințat-o cu acte de violență pe partenera sa de viață și a și a agresat-o, după ce a răvășit mai multe bunuri din locuință. Totodată, femeia le-a declarat oamenilor legii că bărbatul provoacă frecvent scandal.

În urma evaluării situației, a fost emis un ordin de protecție provizoriu în acest caz, prin care bărbatul violent a fost obligat să părăsească locuința comună. Totodată, a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și violență în familie.

În primele patru luni ale acestui an polițiștii covăsneni au intervenit la 58 de cazuri de violență în familie sesizate pe raza județului și au emis 19 ordine de protecție provizorii, 13 dintre acestea fiind menținute și transformate de instanță în ordine de protecție. Tot în primele patru luni polițiștii au întocmit 7 dosare penale pentru fapte de nerespectare a măsurilor impuse prin ordine de protecție.

Articolul precedentS-au strâns peste 8.000 de lei din donaţii pentru Tabăra de Vară 2019
Articolul următorSe fac înscrieri pentru cursul de gestionare a deșeurilor organizat de CCI Covasna