Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe ne informează că prin ordonanţa procurorului din data de 25 septembrie s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpata Ruzsa Ilona pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Marţi după amiază, în jurul orei 15:00, inculpata a urmărit un bătrân în vârstă de 81 de ani după ce acesta a ieşit dintr-un local şi se deplasa spre domiciliu. Când a ajuns pe strada Vasile Goldiş din Sfântu Gheorghe, inculpata a împins victima de la spate iar aceasta s-a dezechilibrat şi a căzut pe trotuar cu faţa în jos, lovindu-se în zona feţei şi a antebraţului drept. În aceste împrejurări, inculpata i-a sustras victimei portofelul aflat în buzunarul din spate al pantalonilor şi din interior a luat suma de 800 lei, potrivit declaraţiei persoanei vătămate.

Judecătoria Sfântu Gheorghe a admis joi propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe şi a emis mandatul de arestare preventivă a inculpatei Ruzsa Ilona pentru o perioadă de 30 de zile.

Articolul precedentZece percheziţii în judeţul Covasna la traficanţi de droguri
Articolul următorConcursuri de colectare hârtie, carton şi deşeuri electrice pentru şcoli şi grădiniţe