O maşină a Jandarmeriei Covasna a accidentat, joi dimineaţă, o femeie care se deplasa pe o stradă din Sfântu Gheorghe. Victima a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, iar în cauză, Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Cluj-Napoca a deschis un dosar şi face cercetări în rem.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului ne-a precizat că accidentul s-a petrecut în jurul orei 07:30, iar şoferul nu consumase alcool înainte de a se urca la volan. În plus, este cunoscut ca fiind „o persoană serioasă”.

El a mai precizat că deocamdată se fac cercetări pentru „vătămare corporală din culpă”, însă încadrarea s-ar putea schimba în cazul în care victima va avea nevoie de îngrijiri medicale mai mult de 90 de zile.

„Este un dosar penal înregistrat ca urmare a unui accident rutier produs în dimineaţa aceasta, în jurul orei 07:30, în Sfântu Gheorghe. Este o victimă, o femeie, accidentată. Procurorul care instrumentează cazul face cercetări (…) Şoferul acela este un om serios, aşa îl ştim, şi nu consumase alcool. Se afla în timpul serviciului (…) Trebuie să vedem dacă e faptă penală, iar ca să fie faptă penală victima trebuie să aibă îngrijiri medicale peste 90 zile, conform legii. Dacă doreşte face plângere prealabilă, şi atunci sigur că se cercetează dacă este sau nu de vină şoferul. Deocamdată se fac cercetări în rem. Victima se află la spital şi vedem cu evoluează lucrurile”, a precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului Militar Cluj-Napoca.

Reprezentanţii Jandarmeriei Covasna confirmă că accidentul s-a petrecut la intersecţia străzilor Păiuș David şi Constructorilor.

Victima a fost preluată şi transportată iniţial la Spitalul din Târgu Secuiesc, iar ulterior a fost transferată pentru investigaţii în judeţul Braşov.

 

Articolul precedentÎncă un deces în judeţul Covasna în urma complicaţiilor cauzate de Covid-19. Bilanţul a ajuns la 8
Articolul următorFOTO. Primăria Ozun a pus asistații social la treabă. Saci întregi de gunoaie adunați din spațiile verzi