Liga Profesionistă de Fotbal a publicat marţi echipa etapei a 6-a din Liga 1 de fotbal. Este pentru a patra oară în acest sezon când portarul etapei este de la Sepsi OSK, Niczuly Roland și Fejér Béla câștigând fiecare de câte două ori titlul de cel mai bun portar al rundei.

De asemenea, mijlocașul ofensiv costarican Dylan Flores a fost ales în echipa etapei a 6-a pentru golul marcat din lovitură liberă, în repriza a doua a meciului cu CFR Cluj de sâmbătă, 17 august,  aceasta fiind a opta reușită în 37 de meciuri strânse în principala competiţie internă din România.

Echipa completă a etapei:

PORTAR

Béla Fejér (Sepsi OSK / 24 de ani / 3 jocuri) – Intervenţiile sale au contribuit la primul punct scos de Sepsi din duelurile cu CFR Cluj şi l-au propulsat pentru a doua rundă la rând în echipa etapei.

FUNDAŞI

Ivan Martic (U Craiova / 28 de ani / 4 jocuri) – A dovedit şi în duelul cu FC Botoşani ca este unul dintre cei mai în formă fundaşi dreapta din campionat. Şi-a trecut în cont a doua pasă de gol din acest sezon.

Cosmin Frăsinescu (Poli Iaşi / 34 de ani / 6 jocuri) – Veteranul ieşenilor a fost din nou la înâlţime. Pe lângă jocul perfect din defensivă, a şi înscris un nou gol în tricoul studenţilor moldoveni.

Mihai Leca (Chindia / 27 de ani / 6 jocuri) – Om de bază în defensiva târgoviştenilor, a făcut un joc bun în apărare. În plus, a marcat un gol într-un moment foarte important în prelungirile primei reprize.

Mihai Velisar (Gaz Metan / 20 de ani / 5 jocuri) – După ce runda trecută a izbutit prima pasă decisivă în CASA Liga 1, în etapa a 6-a a bifat şi întâiul gol, venit în urma unei acţiuni personale spectaculoase.

MIJLOCAŞI

Nicolao Dumitru Cardoso (Gaz Metan / 27 de ani / 3 jocuri) – A fost cel mai bun de pe teren! A marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă. Este un fotbalist care poate creşte nivelul jocului ardelenilor.

Florian Loshaj (Poli Iaşi / 23 de ani / 5 jocuri) – A făcut o mare risipă de efort la centrul terenului. După ce a înscris în poarta deţinătoarei titlului chiar în meciul de debut (13.07.2019, CFR Cluj – Poli 1-1), şi-a trecut numele pe tabelă şi contra vicecampioanei!

Dylan Flores (Sepsi OSK / 26 de ani / 6 jocuri) – A marcat un gol superb, direct din lovitură liberă. A fost a opta reuşită în 37 de meciuri strânse în principala competiţie internă din România.

Cătălin Golofca (FC Botoşani / 29 de ani / 5 jocuri, FOTO) – Are un început de sezon foarte bun, dovadă fiind reuşitele ofensive din cele cinci jocuri în care s-a aflat pe teren: un gol, chiar în ultima rundă, două pase decisive şi un penalty scos.

ATACANŢI

Gabriel Debeljuh (FC Hermannstadt / 22 de ani / 6 jocuri) – A marcat în prelungiri golul care le-a adus sibienilor toate cele trei puncte. A fost a doua sa reuşită din acest start de campionat.

Cristian Cherchez (Chindia / 28 de ani / 3 jocuri) – Simbolul actualilor târgovişteni a fost omul care a adus Chindiei prima victorie în Casa Liga 1. A marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

ANTRENORUL ETAPEI

Mihai Teja (Poli Iaşi / 40 de ani) – Deşi lotul a suferit multe modificări în pauza competiţională, moldovenii continuă parcursul formidabil din acest început de campionat, cel mai bun din istoria studenţilor ieşeni, iar un rol esenţial îl are Mihai Teja pentru că a ştiut să-i pună în valoare pe jucători.

 

 

Articolul precedentDSP Covasna: „Cazurile de rujeolă au scăzut semnificativ în acest an”
Articolul următorFluctuații de presiune sau lipsă de apă potabilă joi pe mai multe străzi din Sfântu Gheorghe