Meciul dintre Concordia Chiajna şi Sepsi OSK deschide vineri, de la ora 18:00, etapa a 8-a din Liga 1 de fotbal.

Partida este prima după pauza de două săptămâni din cauza meciurilor echipelor naţionale.

Pentru echipa din Sfântu Gheorghe va fi un meci cu atât mai greu din cauza faptului că trei dintre jucători au fost plecaţi la loturile naţionale – Adrian Rus şi Florin Ştefan la naţionala de tineret a României, iar Daisuke Sato la naţionala din Filipine.

Antrenorul covăsnenilor, Eugen Neagoe, a început conferinţa de presă de miercuri prin a felicita naţionala României pentru cele două victorii cu Portugalia şi Bosnia din preliminariile pentru Euro 2019.

De asemenea, tehnicianul a fost foarte mulţumit de faptul că doi dintre jucătorii tineri ai echipei sale au jucat titulari şi şi-au adus contribuţia la cele două succese.

Jucătorii de la echipele naţionale, incerţi pentru partida de vineri

Referindu-se la partida de vineri de la Chiajna, Neagoe a declarat: „Din păcate nu ştiu dacă ne vom putea baza pe cei trei jucători care au fost la echipele naţionale, timpul este foarte scurt, cei doi jucători de tineret nici nu au ajuns încă în Sfântu Gheorghe. Vineri ne aşteaptă un joc foarte dificil, nu doar datorită adversarului, ştiţi că şi terenul pe care se joacă este un teren sintetic, şi sper ca băieţii să se adapteze cât mai repede, chiar dacă astăzi am făcut şi noi un antrenament pe teren sintetic.”

Cu toate acestea, Eugen Neagoe e încrezător în jucătorii săi şi speră ca aceştia să continue forma bună din ultimele etape, formă care a dus echipa pe locul 5 în clasament.

„Aşa cum au arătat băieţii în ultima perioadă, şi aici mă refer inclusiv la antrenamente, suntem într-o formă bună, sper că şi la partida de vineri să arătăm o creştere şi în jocul nostru şi bineînţeles că ne dorim să câştigăm acest joc şi să urcăm în clasament”, a mai declarat Eugen Neagoe.

Articolul precedentAccident uşor pe strada Lunca Oltului din Sfântu Gheorghe
Articolul următorÎnscrieri la Școala Populară de Arte și Meserii – Sfântu Gheorghe