Palatul Copiilor Sfântu Gheorghe a lansat înscrierile pentru o nouă ediție a programului de tip „After school”, dedicat elevilor de clasele I – XI.

Cea de-a doua ediție a programului va debuta în data de 17 iunie, și se va desfășura pe parcursul a două săptămâni, timp în care aproximativ 100 de elevi din municipiu vor lua contact cu activitatea Palatului Copiilor și vor participa la activități interactive, menite totodată să îi învețe lucruri utile.

„Pregătim un program cât mai diversificat pentru ca cei mici să se simtă bine, pentru că asta este cel mai important. În fiecare dimineață, de la ora 09:00, de luni până vineri, vom începe programul cu un dans modern, alături de instructoarea Molnar Eniko. Vrem să organizăm probe precum Mâini îndemânatice, sau Atelierul fanteziei, dar și carting, dans popular, înot, tenis de masă sau ieșiri în oraș, în funcție și de vreme (…) Copiii au început deja să se înscrie, mai ales cei care au fost și anul trecut. La ora actuală avem în jur de 40 – 50 de copii înscriși”, a explicat directorul Palatului Copiilor, Kerekes Jeno.

El a mai precizat că programul, lansat în vara anului trecut ca un proiect-pilot în primă fază, a fost gândit și pentru a veni în sprijinul părinților la începutul vacanței de vară.

„Sunt două săptămâni în care copiii nu sunt nici la școală, nici acasă, iar părinții nu pot încă să își ia concediu. În plus, atât eu cât și colegii mei am simțit anul trecut că a fost o reclamă foarte bună pentru noi acest program, pentru că aproape 40% dintre copiii înscriși au revenit la Cerc, ceea ce pentru noi este un lucru foarte bun”, a mai spus Kerekes Jeno.

Înscrierile în programul „After school 2019” se pot face până în data de 13 iunie, prin e-mail la adresa: [email protected], sau telefonic, la numărul: 0729 828 102.

Articolul precedentPovestea actriței TAM Elena Popa, prezentată într-un interviu în cadrul proiectului Sepsinet
Articolul următorPeste 30 de covăsneni au ajuns la spital cu mușcături de căpușă în ultima săptămână