Liderul USR Cătălin Drulă a declarat, luni, despre plecările din partid, că şi informaţiile sale sunt în zona asta, că vor fi 11 parlamentari care vor părăsi formaţiunea. ”Nu veţi mai auzi USR pe 17 voci”, a mai spus Drulă.

”Sunt 11 parlamentari (..) şi informaţiile mele sunt în zona asta, din 80. Zece din 80, a opta parte”, a spus Drulă. El a precizat că supărarea lui este că are informaţii că ”cei care au ales să plece şi să facă un nou partid care nu există, s-au gândit să facă asta pe etape”. ”Nu pleacă toţi deodată, aici nu prea e ok, nu poate fi decât un scop, să dea impresia că USR se sparge”, a afirmat liderul interimar al USR.

Drulă a menţionat, despre Congresul USR: ”Nu veţi mai auzi USR pe 17 voci”, arătând că un partid are un obiectiv, iar oamenii vor să vadă o voce. „Vreau să avem coerenţă şi consistenţă, pentru că asta vor şi oamenii de la noi”, a declarat Drulă, precizând că dezbaterea trebuie să fie de preferinţă în partid.

Despre REPER-ul lui Dacian Cioloş, Drulă a spus că este ”un proiect de vanitate, un nonsens politic”. ”Nimeni nu înţelege acest lucru”, a spus Cătălin Drulă, precizând că ”a vorbit şi cu cei din grupul lui Macron din Parlamentul European şi, din semnalele primite, nici ei nu înţeleg”.

”Şi ei înţeleg că USR este aici, este instituţia, este brandul, forţa, şi acolo este un proiectul în care am înţeles că nu vor să aibă treabă cu USR. Aştept să nu mai facă declaraţii despre USR”, a afirmat el.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentCelebrul actor american Ben Stiller s-a întâlnit cu Zelenski, la Kiev: „Ești eroul meu!”. Ce au discutat – VIDEO
Articolul următorAl 66-lea comandant de top al lui Putin, UCIS în războiul din Ucraina. Imagini teribile cu elicopterul rus în care era, lovit de o rachetă