Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Covasna au fost solicitați să intervină joi dimineață la două incendii, primul în jurul orei 09:00, la un depozit de pe strada Lunca Oltului din Sfântu Gheorghe, iar un al doilea la bucătăria unei unități de cazare din Întorsura Buzăului.

Potrivit ISU Covasna, ambele evenimente s-au soldat doar cu pagube materiale, fără victime omeneşti, iar în ambele situații cauza probabilă a fost un scurtcircuit electric.

„Un apel la 112 a anunţat un incendiu produs la un depozit de pe strada Lunca Oltului din Sfântu Gheorghe. Două echipaje de stingere şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului Sfântu Gheorghe s-au deplasat la locul indicat şi au stins incendiul în care au ars matriţe depozitate pe o suprafaţă de circa 30 mp. Ulterior, pompierii din cadrul Pichetului Întorsura Buzăului au intervenit cu două echipaje la un incendiu produs la bucătăria unei structuri de cazare din Întorsura Buzăului. În sprijinul colegilor întorsureni,  s-a mai deplasat la faţa locului o autospecială cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Sfântu Gheorghe. Flăcările au afectat un perete exterior şi planşeul bucătăriei pe o suprafaţă de aproximativ 70 mp şi au fost stinse de pompierii covăsneni în aproximativ o oră”, au transmis reprezentanții ISU Covasna.

Foto: ISU Covasna

ImagineImagine

Articolul precedentSimulările pentru clasa a VII-a și a XI-a vor fi organizate la nivel județean, cu subiect unic
Articolul următorA furat curent electric, a fost prins, iar 24 de ore mai târziu a furat din nou