Cu ocazia Zilei de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, am avut ocazia să îi felicităm pe doi colegi care și-au desfășurat activitatea cu mult profesionalism în cadrul unității noastre, odată cu citirea ordinului de trecere în rezervă. Momentul retragerii din activitate al pompierilor este emoționant, atât pentru cei care își încheie cariera, cât și pentru cei care le-au fost alături, la intervenții și misiuni.

Doi salvatori, plutonier adjutant șef(r) Bibo Zoltan, din cadrul Secției de Pompieri Târgu Secuiesc şi plutonier adjutant şef(r) Șeitan Alexe din cadrul Stației de Pompieri Întorsura Buzăului, au trecut un alt prag, acela al retragerii din activitate la frumoasa vârsta de 53 ani, repectiv 54 de ani și au lăsat în urmă rodul muncii de o viață în servicul Patriei.

Acum, la finalul carierei lor, ne exprimăm sincere gânduri de admirație și respect pentru tot ceea ce au realizat în cadrul unității noastre, manifestând devotament, curaj și responsabilitate față de semeni.

Le adresăm calde mulțumiri pentru generosul efort de a sluji țara și cetățenii, multă sănătate, liniște, bucurii alături de cei dragi și le dorim să se bucure de pensie foarte mult timp de aici înainte!

Articolul precedentDezastru în buzunarele românilor. Energia, cu 125% mai scumpă față de anul trecut – INS
Articolul următorSpitalul Județean din Sfântu Gheorghe, în finala „Romanian Healthcare Awards”