Spitalul Județean din Sfântu Gheorghe se numără, pentru al doilea an la rând, printre finaliștii „Romanian Healthcare Awards”, prima și cea mai amplă competiție dedicată medicilor, echipelor medicale și spitalelor din țară. Ajunsă la a treia ediție, competiția își propune să identifice și să aprecieze exemplele de bună practică din sistemul medical românesc, reușitele individuale și cele de echipă, scrie WE RADIO.

Un juriul internațional, format din 27 de membri din România, Bulgaria, Franța, Republica Moldova, Norvegia, Belgia, Marea Britanie, Olanda și Danemarca, a evaluat aplicațiile unităților medicale înscrise la cele 7 categorii, iar în finală au intrat participanții cu cele mai bune realizări.

În competiție s-au putut înscrie toți medicii, echipele sau spitalele din țară care au inițiat și implementat cu succes proiecte care au îmbunătățit calitatea actului medical și experiența pacienților.

„Anunțăm cu bucurie că Spitalul Județean de Urgență Dr. Fogolyán Kristóf se numără, pentru al doilea an la rând, printre finaliștii Romanian Healthcare Awards la categoria Calitatea Serviciilor Medicale și Siguranța Pacientului! (…) Unitatea noastră medicală a fost selectată și concurează la această secțiune alături de mai multe spitale din țară. Lupta este strânsă, dar astfel de rezultate ne confirmă încă o dată că prin ambiție și multă muncă în echipă putem obține rezultatele dorite! Evenimentul final al competiției va avea loc pe 16 decembrie. Așteptăm cu nerăbdare anunțarea rezultatelor finale. Îi felicităm pe colegii noștri și le mulțumim că ne aduc încă o dată pe podium, printre cei mai buni profesioniști din sănătate”, au transmis reprezentanții spitalului, într-o postare pe Facebook.

Amănunte, AICI

Articolul precedentDoi angajați ISU Covasna au trecut în rezervă
Articolul următorUTA – Sepsi 1-4. Covăsnenii se impun în urma unui joc spectaculos VIDEO