Dansatorii Asociației Love to Dance și cei ai Palatului Copiilor Sfântu Gheorghe, antrenați de Molnar Eniko, îi invită pe locuitorii orașului să participe la ”Serbarea de Crăciun cu dans modern”, care va avea loc vineri, 20 decembrie, de la ora 19:00, la Arena Sepsi.

După prezentarea dansurilor, copii vor avea parte de „o super petrecere de Crăciun”, anunță organizatorii, potrivit cărora, „oricine poate participa dacă are pantofi de schimb”.

„Biletul de intrare” la eveniment constă într-un pachet cu alimente neperisabile sau dulciuri, în valoare de 15 lei, pe care participanții sunt invitați să îl doneze, astfel încât câteva familii nevoiaşe din județ să poată avea sărbători mai fericite.

„Vino şi tu la serbarea copiilor şi ajută ca şi familiile nevoiaşe să aibă un Crăciun mai frumos (…) Este sărbătoarea copiilor, este a lor şi este pentru ei, orice vârstă ar avea”, transmit organizatorii.

Printre partenerii implicați în organizarea evenimentului se numără și Asociaţia LAB Èletmentő Kupakok,  Kiwanis, sau Primăria municipiului Sfântu Gheorghe.

Articolul precedentBărbat lovit pe trecerea de pietoni la Sfântu Gheorghe
Articolul următorMinisterul Agriculturii propune eliminarea impozitului pe terenurile agricole pentru unii crescători de animale