Cea mai mare pârtie de schi din județul Covasna este gazda unui nou concurs dedicat iubitorilor sporturilor de iarnă.  

Primăria stațiunii Covasna organizează o nouă ediție a Cupei de schi alpin „Lőrincz Zsigmond”. Evenimentul va avea loc duminică, 24 februarie, între orele 12:00 – 15:00, pe pârtia de schi din stațiune, concursul fiind împărțit pe 9 categorii, dintre care 5 pentru preșcolari și elevi, și 4 pentru adulți, după cum urmează:

– grădiniță – clasa pregătitoare băieți/fete

– clasele I-II – băieți/fete

– clasele III – IV băieți/fete

– clasele V-VIII băieți/fete

– clasele IX-XII băieți/fete

– concurenți cu vârste între 19-30 de ani (bărbați/femei)

– concurenți cu vârste cuprinse între 31-40 de ani (bărbați/femei)

– concurenți între 41-50 de ani (bărbați/femei)

– și peste 51 de ani (bărbați/femei)

Înscrierile la ediția din acest an a Cupei de schi alpin „Lőrincz Zsigmond” se pot face a casieria pârtiei, în ziua concursului, între orele 10:00 – 11:30.

Cu două tronsoane, unul de 400 metri lungime, cu un grad de dificultate uşor, şi altul de 1.000 de metri lungime și grad de dificultate mediu, pârtia de schi „Lorincz Zsigmond” este cea mai mare din județul Covasna.

Pârtia a fost redeschisă publicului în urmă cu o săptămână, și funcționează de marți până vineri, între orele 15:00 și 21:00, iar sâmbătă și duminică între orele 10:00 și 21:00.

La baza pârtiei de schi, cei interesaţi pot închiria schiuri, clăpari, sănii şi patine, închirierea unui echipament de schi complet costă 30 de lei/zi, pentru sănii turiștii vor plăti 5 lei/zi, iar patinele se pot închiria cu 10 lei perechea/serie (60 de minute).

Articolul precedentJudețul Covasna s-ar putea înfrăți cu un raion din Republica Moldova și o regiune din Italia
Articolul următorRata şomajului în judeţul Covasna, în ușoară creștere